Vandaag: tot €40 extra korting!
Vandaag: tot €40 extra korting!
kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Käthe Kruse Lieveling Eenhoorn Tini
Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A257020

Käthe Kruse Lieveling Eenhoorn Tini
Knuffeldier, speeldier en ook nog een klein kussen, dit alles is onze lieveling Tini. Het eenhoorngezicht is gemaakt van zacht pluche katoen. Het lijfje is gemaakt van roze katoenen stof met een eenhoorn motief en is zacht gevuld. De eenhoorn draagt ook een sjaal van gestreept jersey in roze grijs.

Details:
  • Grootte: 36 cm
  • Vulling: Polyesterwatten
  • Fijnwas 30° C
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Let op
Verwijder de verpakking, inclusief het bevestigingsmateriaal, voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Käthe Kruse Lieveling Eenhoorn Tini
24,99 €
Top merken