Käthe Kruse muziekdoos engeltje
Prijs
34,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A248228

Käthe Kruse muziekdoos engeltje
Muziekdoos met ballon, 30 cm hoog, uit de engel serie. Gemaakt van knuffelvelours, gevuld met polyester watten. Door aan het koord te trekken, speelt de muziekdoos het wiegelied van Mozart.

Details:
  • Grootte: 30 cm
  • Met ritssluiting
  • Melodie: Mozarts Wiegenlied
  • Materiaal: vulling van polyesterwatten
  • Reiniging: Fijnwas 30° C
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Let op!
Muziekdoosje voor het wassen verwijderen.
Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag alleen met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.
Verwijder de verpakking voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Käthe Kruse muziekdoos engeltje
34,99 €
Top merken