Käthe Kruse muziekdoosje bloem, 22 cm

Käthe Kruse muziekdoosje bloem, 22 cm


Adviesprijs
34,99 €
Prijs
33,25 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A248238

Käthe Kruse muziekdoosje bloem, 22 cm
Bloemen laten baby's glimlachen. Met zijn felle kleuren bevordert dit muziekdoosje het zicht, het gehoor en het grijpen van het rode kuiken dat gebruikt wordt om aan het muziekdoosje te trekken. Ze speelt Brahms slaapliedje en is gemaakt van kleurrijk velours gemengd met gevlekte jersey. Het kan overal worden bevestigd met de klittenbandsluiting.

Details:
  • Grootte: 22 cm
  • Melodie: Brahms Wiegenlied
  • Materiaal: vulling van polyesterwatten
  • Reiniging: Handwas
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Let op!
Muziekdoosje voor het wassen verwijderen.
Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag alleen met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.
Verwijder de verpakking, inclusief het bevestigingsmateriaal, voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

Accessoires

Prijs
14,54 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Käthe Kruse muziekdoosje bloem, 22 cm
Adviesprijs 34,99 €
33,25 €
Top merken