Käthe Kruse muziekdoosje kikker Chopin, 35 cm

Käthe Kruse muziekdoosje kikker Chopin, 35 cm


Prijs
34,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A248239

Käthe Kruse muziekdoosje kikker Chopin, 35 cm
Chopin, de grappige kikker vergezelt je kleine schat naar het land van de dromen. De zachte melodie LaLeLu is te horen door aan de voet te trekken. Gestikt van zacht wit en groen badstof met rode kleuraccenten, nodigt het ook uit tot knuffelen.

Details:
  • Grootte: 35 cm
  • Melodie: LaLeLu
  • Materiaal: vulling van polyesterwatten
  • Reiniging: Handwas
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Let op!
Muziekdoosje voor het wassen verwijderen.
Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag alleen met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.
Verwijder de verpakking, inclusief het bevestigingsmateriaal, voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Käthe Kruse muziekdoosje kikker Chopin, 35 cm
34,99 €
Top merken