Käthe Kruse Poppentent met kleed
Prijs
39,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A257000

Käthe Kruse Poppentent met kleed
Zelfs kleine poppenmeisjes gaan graag met hun vrienden op reis in een tent. Dit roze model met eenhoornmotieven is hier gewoonweg ideaal voor. Veel poppen en knuffels vinden elkaar op het kleed om naar grappige verhalen te luisteren, elkaar geheimen te vertellen en samen te zingen. Het kan gemakkelijk en plaatsbesparend worden opgevouwen.

Details:
  • Grootte: 72,5 x 50 x 50 cm
  • Wasbaar op 30°C
  • Kleed gevoerd met polyesterwatten
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 36 maanden

Let op
Kleine onderdelen - verstikkingsgevaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Verwijder de verpakking, inclusief het bevestigingsmateriaal, voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

Accessoires

Prijs
59,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Käthe Kruse Poppentent met kleed
39,99 €
Top merken