Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Kaloo ® Home Bear Toy Bows
Momenteel uitverkocht
Prijs
62,04 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A293157

EAN: 4895029699252

Kaloo ® Home Bear Toy Bows
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze mooie houten speelgoedboog voor de vloer is perfect om de ontwikkeling van de baby te begeleiden als hij in zijn wip ligt. De drie hangers moedigen baby aan om verschillende activiteiten te ondernemen om zijn ontwikkeling te ondersteunen: de houten ring met de bijgevoegde bel stimuleert het gehoor, de ondeugende pluche beer stimuleert het zicht en is perfect voor het vertellen van verhalen! Tot slot nodigt de houten ster met de houten en siliconen ballen die erboven hangen uit om hem aan te raken. Dankzij de zachte en kalmerende kleuren heeft het een uniek aden effect en wordt het snel de trouwe metgezel van uw baby.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 44,8 x 5,0 x 45,0 cm
  • Materiaal: Hout
  • Reiniging: alleen schoonmaken met een licht bevochtigde doek, geen reinigingsmiddelen gebruiken
  • Leeftijd: vanaf 0 Monaeten
Let op:
Laat uw kind nooit zonder toezicht achter met het speelvel. Om mogelijke verwondingen te voorkomen, verwijdert u dit speelgoed wanneer uw kind op handen en voeten begint te kruipen. Gebruik alleen onder direct toezicht van een volwassene.
Niet bleken, drogen, strijken of chemisch reinigen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers