10% Kinderkamer korting!
10% Kinderkamer korting!
Jouw kortingscode:
10KZ4357
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
Kaloo Rouge Haas groot 38 cm, wit

Kaloo Rouge Haas groot 38 cm, wit

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • Nog maar 2 beschikbaar!
18,82 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A241180

Kaloo Rouge Haas groot 38 cm, wit
Rouge Kaloo - dit zijn mooie knuffelbeesten met prachtige gezichten, geborduurde ogen en monden en een schattige rode neus. De dieren zijn met hoge kwaliteit verwerkt. De zachte knuffels geven meteen een delicaat gevoel. Knuffelig en heeft bewegende armen en benen.

Liefdevolle details, zoals de rode en witte gestreepte katoenen patch op de voetzolen en het logo in reliëf op de linkerarm, maken deze knuffelbeest iets unieks. Liefheid om te knuffelen - dat is Rouge Kaloo.

Details:
  • Grootte: 38 cm
  • Vanaf 0 maand

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Kaloo Rouge Haas groot 38 cm, wit
18,82 €
Top merken