10% in de shop | 12% in de App
10% in de shop | 12% in de App
Alleen vandaag:
EXTRA korting
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
KAPLA Bouwstenen - TomTecT 420 Box
75,99 €
Prijs
64,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
11,00 €-14%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A293089

EAN: 3760250690013

KAPLA Bouwstenen - TomTecT 420 Box
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met één enkel element, zonder verbindingselementen of bevestigingselementen, kunnen eindeloze driedimensionale structuren worden gecreëerd. Het Universal spel laat het kind kennismaken met geometrie, natuurkunde, technologie en wiskunde en sensibiliseert KAPLA tegelijkertijd de visie van het kind voor vormen en volumes, maar ook voor kunst en beeldhouwkunst Performance . het KAPLA is een wiskundig spel, een spel voor reflectie, het vraagt zowel logica als verbeelding. Het bevordert creatief denken, ondersteunt de ontwikkeling van de fijne motoriek, de behendigheid en het gevoel voor coördinatie.

Het kind kan alleen of samen met anderen KAPLA gaan bouwen. Daarbij kiest hij of zij zijn of haar eigen moeilijkheidsgraad en ontwikkelt hij of zij technieken die hij of zij nodig heeft voor zijn of haar ontwerpintenties. Discipline is net zo belangrijk als verbeelding. Zowel de sociale als de verbale communicatie wordt door het spel KAPLA ondersteund. De constructies worden becommentarieerd, gepresenteerd, besproken tijdens de bouwfase en er kunnen ook rollenspellen ontstaan. KAPLA is een grenzeloos spel en biedt mogelijkheden en uitdagingen voor alle leeftijden. Oudere kinderen creëren complexere structuren, die een grotere vooruitziendheid in het denken en in de handvaardigheid vereisen. Het spel ontwikkelt zich samen met het kind verder en laat toe om de grenzen van de eigen mogelijkheden en het eigen materiaal te overschrijden.

100 houten onderdelen, 190 grote scharnierklemmen, 130 kleine scharnierklemmen

Productdetails:
  • Materiaal: grenenhout
  • In een praktische houten koffer
  • Vanaf 36 maanden
Kop op!
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

KAPLA Bouwstenen - TomTecT 420 Box
75,99 €
64,99 €