Kidkraft® Poppenhuis Kaylee
Prijs 146,08 € Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 13 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A218586

Kidkraft® Poppenhuis Kaylee
Het Kidkraft Kaylee Poppenhuis is een mediterraan uitziende poppenhuis vol met elegante charme. Het poppenhuis is 1,2 meter, heeft drie verdiepingen en vier unique ruimtes die alle een eigen verhaal vertellen. Tot de interactieve eigenschappen behoord de ingangsdeur die open en dicht kan, een werkende lift en de met liefde vormgegeven decoratie, die de fantasie aanwakkerd. Kinderen houden ervan om met de tien accessoires het huis te decoreren. Het huis is voor poppen van 30 cm gemaakt. Door de stabiele houten constructie zorgt dit poppenhuis voor jarenlange speelplezier.

Details:
  • Materiaal: MDF, kunststof.
  • Gewicht: 16,7 kg
  • Afmetingen: ca. 38 x 92 x 20 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Merk

KidKraft

KidKraft creëert wat kinderen nodig hebben om te leven, leren en spelen

KidKraft gelooft dat elk kind ruimte nodig heeft voor verbeelding en ontdekking. Al 50 jaar creërt Kidkraft memorabele jeugdherinneringen met prijswinnende kinder- en tuinproducten. Het liefdevol ontworpen, stevige speelgoed stimuleert creativiteit, wekt de geest van ontdekking op en biedt urenlang plezier. Kidkraft is volledig toegewijd aan het ontwerpen en produceren van innovatief speelgoed, leuke speelsets en mooie meubels. Daarbij doet Kidkraft geen concessies aan kwaliteit, waarde en veiligheid. De producten van Kidkraft zorgen voor prachtige en inspirerende ervaringen voor zowel ouders als kinderen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Kidkraft® Poppenhuis Kaylee
Gemiddelde klantenbeoordeling: 10 Beoordelingen
 
9
 
0
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
Kidkraft® Poppenhuis Kaylee
146,08 €
Top merken