Kids Concept® Rammelaar Edvin grijs
  • Kids Concept® Rammelaar Edvin roze

10,50 €
Prijs
9,19 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,31 € (12%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A240898

Kids Concept® Rammelaar Edvin grijs
Stella de egel, Bo en Sue de elandan, Lo het konijn, Ed de vos, Tor de muis en Bella en Max leven in het bos waar ze hun kleine huisjes hebben.

Je kind zal veel plezier hebben met deze mooie rammelaar van Kids Concept.

Details:
  • Afmetingen: 10 x 15 cm
  • Materiaal: Katoen en pluche
  • Reiniging: Handwas
Let op
Niet geschikt voor de droger!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Kids Concept

Kids Concept - Speelgoed met Zweedse charme

Creëer een veilige, harmonieuze en speelse omgeving voor kinderen met het prachtige assortiment producten en accessoires van Kids Concept. Het Zweedse merk Kids Concept biedt een breed scala aan op maat gemaakte producten die veilig en functioneel zijn. Het doel van Kids Concept is om producten te ontwikkelen die geliefd zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Veilige producten is het belangrijkste aspect bij het ontwerpen en ontwikkelen van de producten. Kids Concept is toegewijd aan de veiligheid van de producten zodat ouders en kinderen zich veilig kunnen voelen bij gebruik. Kids Concept ziet duurzaamheid ook als een belangrijk onderdeel van wat ze doen. De natuur is het kostbaarste wat we hebben. Daarom is het uiteindelijke doel om functioneel, tijdloos en duurzaam speelgoed en kindermeubilair te maken dat de impact op het milieu minimaliseert. Nu en voor toekomstige generaties.
Kids Concept® Rammelaar Edvin grijs
10,50 €
9,19 €
Top merken