Kids Concept ® Tic Tac Tot 16 x 16 cm
Prijs
12,70 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A291047

EAN: 7340028729778

Kids Concept ® Tic Tac Tot 16 x 16 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Laten we spelen! Onze Tic Tac Toe is een oud spel dat is gemaakt in een vegetarische versie. Afhankelijk van de speler kan dit spel de delicate vaardigheid van het wachten in je beurt of het handelen als een winnaar of verliezer oefenen. Voor anderen wordt het begrip van voorspelbaarheid, probleemoplossing en strategieontwikkeling geoefend. Blijf spelen!

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 17 x 17 x 5 cm
  • Aantal onderdelen: 8
  • Goed opbergbaar
  • Materiaal: Speelbord: Multiplex
  • Materiaal zak: 100% katoen
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Kijk uit!
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Kids Concept

Kids Concept - Speelgoed met Zweedse charme

Creëer een veilige, harmonieuze en speelse omgeving voor kinderen met het prachtige assortiment producten en accessoires van Kids Concept. Het Zweedse merk Kids Concept biedt een breed scala aan op maat gemaakte producten die veilig en functioneel zijn. Het doel van Kids Concept is om producten te ontwikkelen die geliefd zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Veilige producten is het belangrijkste aspect bij het ontwerpen en ontwikkelen van de producten. Kids Concept is toegewijd aan de veiligheid van de producten zodat ouders en kinderen zich veilig kunnen voelen bij gebruik. Kids Concept ziet duurzaamheid ook als een belangrijk onderdeel van wat ze doen. De natuur is het kostbaarste wat we hebben. Daarom is het uiteindelijke doel om functioneel, tijdloos en duurzaam speelgoed en kindermeubilair te maken dat de impact op het milieu minimaliseert. Nu en voor toekomstige generaties.

Onze bestsellers

Kids Concept ® Tic Tac Tot 16 x 16 cm
Kids Concept ® Tic Tac Tot 16 x 16 cm
12,70 €