Kids Concept® Wiegje natuur
368,95 €
Prijs
300,00 €
Gratis levering
Bespaar nu
68,95 €-19%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256773

EAN: 7340028727606

Kids Concept® Wiegje natuur
Onze wieg van bamboe schommelt je baby zachtjes in slaap. In de slaapkamer kan de wieg comfortabel met de hand vanuit bed bewogen worden. Het zwenkmechanisme kan ook worden vergrendeld als de wieg in een vaste positie moet worden gebruikt.

Details:
  • Met schommelfunctie
  • Afmetingen: 105 x 52 x 83 cm
  • Matras: 40 x 90, niet inbegrepen
  • Materiaal: 100% Bamboe
  • Aanbevolen leeftijd: tot 6 maanden

Let op!
De matras is NIET bij de levering inbegrepen.

Accessoires

Prijs
20,95 €
Prijs
15,95 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Kids Concept

Kids Concept - Speelgoed met Zweedse charme

Creëer een veilige, harmonieuze en speelse omgeving voor kinderen met het prachtige assortiment producten en accessoires van Kids Concept. Het Zweedse merk Kids Concept biedt een breed scala aan op maat gemaakte producten die veilig en functioneel zijn. Het doel van Kids Concept is om producten te ontwikkelen die geliefd zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Veilige producten is het belangrijkste aspect bij het ontwerpen en ontwikkelen van de producten. Kids Concept is toegewijd aan de veiligheid van de producten zodat ouders en kinderen zich veilig kunnen voelen bij gebruik. Kids Concept ziet duurzaamheid ook als een belangrijk onderdeel van wat ze doen. De natuur is het kostbaarste wat we hebben. Daarom is het uiteindelijke doel om functioneel, tijdloos en duurzaam speelgoed en kindermeubilair te maken dat de impact op het milieu minimaliseert. Nu en voor toekomstige generaties.

Onze bestsellers

Kids Concept® Wiegje natuur
368,95 €
300,00 €