knorr-baby Luiertas darkgrey-green

knorr-baby Luiertas darkgrey-green


  • knorr-baby Luiertas darkgrey-yellow

Prijs 24,89 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A245004

knorr-baby Luiertas darkgrey-green
Luiertas universeel voor alle HEAD-modellen in bijpassende kleuren. De luiertas kan aan het frame worden bevestigd, heeft veel opbergruimte en kan zelfs als een aankleedkussen worden gebruikt.

Productdetails:
  • Maximaal belastbaar tot 2 kg
  • Afmetingen: 37 x 22 x 13,5 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

knorr-baby Luiertas darkgrey-green
24,89 €
Top merken