knorr-baby Schommeldier Vlinder Amy 2 in 1

knorr-baby Schommeldier Vlinder Amy 2 in 1


Adviesprijs
79,00 €
Prijs
77,42 €
Gratis levering
Bespaar nu
1,58 € (2%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A241843

knorr-baby Schommeldier Vlinder Amy 2 in 1
Mooi designs, opvallende vormen en bonte kleuren. Dat maken de schommeldieren inclusief handpop zo bijzonder. Een absoluut hoogtepunt wat zorgt voor dubbel zoveel speelplezier. De schommeldieren van knorr-baby bevorderen de motoriek, de tastzin en de activiteit van kindjes. Schommeldier met bijpassende handpop.

Details:
  • Materiaal Pluche
  • Vulling: 100% polyester
  • Onderstel: Hout
  • Zithoogte ca. 30 cm
  • Maximaal gewicht: 30 kg
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 18 maanden
Let op!
Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene! Enkel op een vlakke ondergrond gebruiken. Controleer het speelgoed regelmatig en draai indien nodig de schroeven vast. Zonder onderhoud schommelt het product mogelijk niet goed. Losse onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


knorr-baby Schommeldier Vlinder Amy 2 in 1
Adviesprijs 79,00 €
77,42 €
Top merken