knorr® toys - Gardena My little Garden

knorr® toys - Gardena My little Garden


Adviesprijs
49,99 €
Prijs
43,81 €
Gratis levering
Bespaar nu
6,18 €-12%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A257125

EAN: 5414932504089

knorr® toys - Gardena My little Garden
De Gardena kindergereedschapset met kleine zandbak is ideaal voor de warme zomerdagen. De set bestaat uit een zandbak, een kort handvat en twee bevestigbare gereedschappen: een schoen en een hark. Alle onderdelen zijn gemaakt van robuust kunststof en daarme water- en UV-bestendig.

Een MUST voor elke kleine tuinier!

Details:
  • materiaal: kunststof
  • Afmetingen van de zandbak: 60 x 60 cm
  • Handgreepafmetingen: 12 cm
  • leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat afscheurbare en inslikbare onderdelen - verstikkingsgevaar! Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen. Alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

knorr® toys - Gardena My little Garden
Adviesprijs 49,99 €
43,81 €