knorr® toys - Gardena My little Garden

knorr® toys - Gardena My little Garden


Prijs
49,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A257125

knorr® toys - Gardena My little Garden
De Gardena kindergereedschapset met kleine zandbak is ideaal voor de warme zomerdagen. De set bestaat uit een zandbak, een kort handvat en twee bevestigbare gereedschappen: een schoen en een hark. Alle onderdelen zijn gemaakt van robuust kunststof en daarme water- en UV-bestendig.

Een MUST voor elke kleine tuinier!

Details:
  • materiaal: kunststof
  • Afmetingen van de zandbak: 60 x 60 cm
  • Handgreepafmetingen: 12 cm
  • leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat afscheurbare en inslikbare onderdelen - verstikkingsgevaar! Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen. Alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


knorr® toys - Gardena My little Garden
49,99 €
Top merken