XMAS korting tot €50! 🎅
XMAS korting tot €50! 🎅
Kortingscode kiezen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
knorr® toys Poppenbuggy Coco - beige

knorr® toys Poppenbuggy Coco - beige


  • knorr® toys Poppenbuggy Coco - dark blue
  • knorr® toys Poppenbuggy Coco - tec petrol
  • knorr® toys Poppenbuggy Coco - stone

79,99 €
Prijs
78,27 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A262325

knorr® toys Poppenbuggy Coco - beige
Moderne en handige combi poppenwagen "Coco" van knorr toys. Inclusief reiswieg (53 x 31 x 40 cm) met matras en zitje met veiligheidsgordel en veiligheidsbeugel. Beide met verstelbare kap. Een in hoogte verstelbare duwstang met zachte coating (ca. 43 - 82 cm) maakt het mogelijk om met de poppenmoeder mee te groeien als ook het te rijden met zicht in de rijrichting of naar de poppenmoeder. Zwenkende voorwielen zorgen voor gemakkelijk sturen van de poppenwagen.

Details:
  • Afmetingen: 55 x 43 x 81 cm
  • Kleur: beige/antraciet
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen - verstikkingsgevaar! Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen. Laat het kind met het speelgoed nooit in de buurt van trappen of hellingen spelen. Dit speelgoed is niet geschikt om kinderen, baby's of huisdieren in te zetten. De montage en demontage van het speelgoed moet door een volwassene worden doorgevoerd. Gereedschap en kleine onderdelen ontoegankelijk voor kinderen bewaren. Voor gebruik alle zakjes en verpakkingsmaterialen verwijderen. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

knorr® toys Poppenbuggy Coco - beige
79,99 €
78,27 €
Top merken