knorr® toys Poppenwagen Theodor en Friends

knorr® toys Poppenwagen Theodor en Friends


59,99 €
Prijs
49,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
10,00 €-17%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268614

knorr® toys Poppenwagen Theodor en Friends
Moderne en handige poppenbuggy ''Ruby'' van knorr toys met verstelbare kap. Inclusief draagtas (34 x 19 cm), veiligheidsgordel, verzorgingstas en boodschappennet. Ombouw naar kinderwagen door de rugleuning en de voetsteun te verstellen. Een in hoogte verstelbare duwstang (ca. 34 - 62 cm) maakt het meegroeien van de wagen met de poppenouders mogelijk.

Details:
  • Afmetingen: 51 x 37 x 64 cm
  • Geschikt voor poppen tot 46 cm.
  • Dit is een officieel licentieproduct.
  • Materiaal frame: Metaal
  • Materiaal hoes: 100 % Polyester
  • Kleur: Bont
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen - verstikkingsgevaar! Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen. Laat het kind met het speelgoed nooit in de buurt van trappen of hellingen spelen. Dit speelgoed is niet geschikt om kinderen, baby's of huisdieren in te zetten. De montage en demontage van het speelgoed moet door een volwassene worden doorgevoerd. Gereedschap en kleine onderdelen ontoegankelijk voor kinderen bewaren. Voor gebruik alle zakjes en verpakkingsmaterialen verwijderen. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

knorr® toys Poppenwagen Theodor en Friends
59,99 €
49,99 €
Top merken