KNORRYTOYS Escabbo - Badmat-set Sea
Prijs
21,58 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A140367

EAN: 4049491370007

KNORRYTOYS Escabbo - Badmat-set Sea
De set voor gegarandeerd badplezier. Badmat incl 3 schattige waterdiertjes met spuitfunctie.

De mooie kleuren en designs en de Escabbo®-baddiertjes zorgen bij iedereen voor veel waterpret. De diertjes zijn hol van binnen en vullen zich gemakkelijk met water - het leegspuiten is vervolgens dolle pret! Escabbo® vindt het belangrijk dat de producten zelfs voor de allerkleinsten geschikt zijn. Daarom geven de diertjes geen geur of kleur af. De vormen en kleuren stimuleren het grijpen en spelen - dat bevordert de motoriek en tastzin. De diertjes zullen waarschijnlijk niet lang alleen in het bad blijven, want ook daarbuiten is het super speelgoed. Instructie voor onderhoud: geen aggresief schoonmaakmiddel gebruiken

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: 37000
• Afmetingen: Mat: 69 cm x 39 cm; Diertjes: Ø 6,5 cm
• Vanaf 1 jaar

Let op!
Instructie voor onderhoud: geen aggresief schoonmaakmiddel gebruiken, een eenvoudig sopje is voldoende. In de buurt van de verwarming uit laten drogen voordat ze opgeborgen worden - op die manier kan er lang gebruik van worden gemaakt.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: KNORRYTOYS Escabbo - Badmat-set Sea
4.5
124 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 85
 
4 Sterren
| 29
 
3 Sterren
| 8
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 2
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

KNORRYTOYS Escabbo - Badmat-set Sea
KNORRYTOYS Escabbo - Badmat-set Sea
21,58 €