Label-Label - Kleine Auto - Roze
NIEUW Duurzaam
Variant:
 • Label-Label - Kleine Auto - Oker
 • Label-Label - Kleine Auto - Blauw
 • Label-Label - Kleine Auto - Roze

Prijs
7,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A393347

EAN: 5420067925002

Label-Label - Kleine Auto - Roze
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Dit mooie autootje met handvat staat garant voor urenlang speelplezier.
 • Het is gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes, zodat ze ermee kunnen rijden of het overal mee naartoe kunnen nemen.
 • Deze gestroomlijnde auto is gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd beukenhout en is beschilderd met kindvriendelijke verf op waterbasis in trendy kleuren.
 • Peuters pakken de auto eenvoudig bij het handvat om de auto te laten rijden of overal mee naartoe te nemen.
 • De gestroomlijnde Design , zachte kleuren gecombineerd met natuurlijke houten wielen zijn perfect om de motoriek van uw peuter te stimuleren en te ontwikkelen.
 • Uw kind betreedt zijn fantasiewereld in stijl
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 19 x 7 x 17 cm
 • Gewicht: 0,34 kg
Materiaal en verzorging:
 • Materiaal: FSC beukenhout + FSC MDF

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Label-Label - Kleine Auto - Roze
Label-Label - Kleine Auto - Roze
7,99 €