Label-Label - Regenboog Puzzel Wolk - Blauw
NIEUW Duurzaam

Label-Label - Regenboog Puzzel Wolk - Blauw


Prijs
27,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A394277

EAN: 5420067925293

Label-Label - Regenboog Puzzel Wolk - Blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product Details:
  • De prachtige wolkvormige regenboogpuzzel van Label Label stimuleert niet alleen de intelligentie en verbeelding, maar helpt ook de hand-oog coördinatie te verbeteren terwijl uw kind eindeloos speelplezier beleeft.
  • De puzzel is gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout en elke wolkenboog is versierd met de zachte Label Label tinten met behulp van kindvriendelijke verf op waterbasis.
  • Deze set van 7 wolkvormige bogen in zachte kleuren biedt eindeloze mogelijkheden om te stapelen, te bouwen en de juiste te vinden Balance
  • Dankzij de verschillende maten van de bogen kunt u telkens andere platte of driedimensionale figuren maken.
  • Uw kind kan zijn creativiteit ten volle ontwikkelen en elk idee uitproberen.
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 36,9 x 4,9 x 21,3 cm
  • Gewicht: 1,28 kg
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: FSC beukenhout + FSC MDF

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Label-Label - Regenboog Puzzel Wolk - Blauw
Label-Label - Regenboog Puzzel Wolk - Blauw
27,99 €