Label Label - Stapelblokken - Nougat
NIEUW Duurzaam -11%
22,99 €
Prijs
20,43 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,56 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A394302

EAN: 8720663934376

Label Label - Stapelblokken - Nougat
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Bouw een toren, richt hem uit volgens nummers of zet de blokken in elkaar... Dit alles is mogelijk met de houten stapel- en nestblokken van Label Label .
  • De genummerde stapel- en nestblokken zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-beukenhout en versierd met kindvriendelijke verf op waterbasis in mooie blauw-, wit- en grijstinten.
  • Uw peuter kan naar hartenlust stapelen, bouwen en monteren met deze houten stapelblokken van Label Label House Style .
  • De 6 houten blokken van afnemende grootte, die in elkaar passen of gestapeld kunnen worden, hebben verschillende nummers op twee zijden en patronen en symbolen op de andere.
  • Tijdens het spelen traint uw peuter zijn verbeelding, logisch denken en oog-handcoördinatie, evenals het herkennen van getallen.
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 26,5 x 7 x 25,5 cm
  • Gewicht: 0,92 kg
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: beukenhout

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Label Label - Stapelblokken - Nougat
Label Label - Stapelblokken - Nougat
22,99 €
20,43 €