Label-Label - Vorm Sorteerdoos - Blauw
NIEUW Duurzaam

Label-Label - Vorm Sorteerdoos - Blauw


Variant:
  • Label-Label - Vorm Sorteerdoos - Blauw
  • Label-Label - Vormensorteerdoos - Roze

11,99 €
Prijs
11,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A393324

EAN: 5420067925057

Label-Label - Vorm Sorteerdoos - Blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Spelenderwijs vormen en vlakken herkennen wordt veel leuker dankzij deze vormensorteerdoos van Label Label
  • De sorteerdoos in de vorm van Label Label is gemaakt van hoogwaardig, FSC-gecertificeerd beukenhout en is beschilderd met kindvriendelijke verf op waterbasis in trendy blauw-, wit- en grijstinten en symbolen.
  • Een sorteerdoos voor vormen is de ideale manier om je peuter verschillende vormen te laten ontdekken.
  • Elk van de 8 meegeleverde houten blokken heeft een specifieke opening waardoor het past: een cirkel, een vierkant, een zeshoek en een driehoek.
  • Kinderen leren spelenderwijs over vormen en oppervlakken en leren ze op de juiste manier bij elkaar te brengen en te ordenen.
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 13,5 x 13,5 x 8 cm
  • Gewicht: 0,44 kg
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: FSC beukenhout + FSC multiplex

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Label-Label - Vorm Sorteerdoos - Blauw
Label-Label - Vorm Sorteerdoos - Blauw
11,99 €
11,95 €