LARQ Fles Movement Terra Edition Black /Pine 710ml

LARQ Fles Movement Terra Edition Black /Pine 710ml


Variant:
  • LARQ Fles Movement Terra Edition Black /Pine 710ml
  • LARQ Fles Beweging White / Koraal 710ml
  • LARQ Fles Beweging Black /Onyx 710ml
  • LARQ Fles Movement Terra Edition White / Pebble 710ml
  • +2

Prijs
89,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A310449

EAN: 1230000028455

LARQ Fles Movement Terra Edition Black /Pine 710ml
Deze tekst is automatisch vertaald.
De LARQ fles is 's werelds eerste zelfreinigende waterfles en waterzuiveringssysteem. Het UV-C LED licht verwijdert tot 99,9999% van alle biologische verontreinigingen uit uw water en fles.

Product Details:
  • Design : Zwart
  • Materiaal : 18/8 electropolished roestvrij staal (BPA vrij)
  • Oplaadbare lithium polymeer batterij
  • Ingebouwde UV-C LED
  • Dubbelwandige isolatie: koelt tot 24 uur en verwarmt tot 12 uur

Onderhoudsinstructies:

Spoel het mondstuk:
Was uw flesje en dop af en toe met warm water en afwasmiddel om vuil (vooral lippenbalsem, lippenstift, oliën en etensresten) van de zachte randen te verwijderen.

Goed spoelen:
Dat klopt, je LARQ fles is zelfreinigend, dus je hoeft hem niet dagelijks af te spoelen zoals bij traditionele waterflessen. Zolang u uw LARQ fles voor water gebruikt, hoeven LARQ fles en dop (maak u geen zorgen - de dop is waterdicht!) slechts om de 3-4 weken te worden gespoeld. Spoel ze af en toe met de hand af met warm zeepwater.

Schoonmaken indien u andere vloeistoffen dan water gebruikt:
Het wordt niet aanbevolen de LARQ fles te gebruiken voor koffie, thee, melk en suikerhoudende, d.w.z. aanslagvormende, dranken, aangezien u de efficiëntie van de PureVis™ UV-C LED technologie in gevaar brengt. Dit voorkomt dat het licht weerkaatst op de geëlektropolijste wanden van de fles. Als u koffie, thee of suikerhoudende dranken gebruikt met uw LARQ fles, gebruik dan een flessenborstel om de fles na elk gebruik te reinigen met warm zeepwater om vuil te verwijderen. Dit zal ervoor zorgen dat uw fles optimaal werkt om de fles en uw drank vers te houden.

Opmerking:
Laad uw LARQ Cap altijd op vóór elke spoeling, of wacht tot hij volledig droog is vóór elke spoeling om schade en verwondingen te voorkomen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

LARQ Fles Movement Terra Edition Black /Pine 710ml
LARQ Fles Movement Terra Edition Black /Pine 710ml
89,00 €