LASCAL Buggy Board Verlengstuk 3.GEN 6cm

LASCAL Buggy Board Verlengstuk 3.GEN 6cm


Prijs
14,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A258354

LASCAL Buggy Board Verlengstuk 3.GEN 6cm
Accessoire voor BuggyBoard vanaf de derde generatie

een extensie van 6 cm voor de Buggy Board 2006

Art. 11310
Extensiepaar (6cm) voor BuggyBoard 3e generatie

Deze uitbreidingen kunnen worden toegevoegd aan de reeds verlengbare armen, zodat de armen van het BuggyBoard 6cm kunnen worden verlengd en het BuggyBoard verder naar achteren kan worden verlengd, voor extreme " gevallen".

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

LASCAL Buggy Board Verlengstuk 3.GEN 6cm
14,95 €
Top merken