Leclerc Voetmuffelveergrijs

Prijs
89,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A295276

EAN: 8719699259331

Leclerc Voetmuffelveergrijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Vooral de lente nodigt uit tot lange wandelingen om te genieten van de eerste warme zonnestralen van het jaar. Maar juist in de overgangsperiode tussen winter en zomer is het moeilijk om te voorkomen dat uw kind het te warm krijgt of begint te vriezen. De lente-voetbeschermer Leclerc is speciaal ontworpen voor deze overgangstemperaturen, zodat uw kind zich tussen de winter en de zomer volledig op zijn gemak voelt.

Technische gegevens:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 88 x 10 x 38 cm
  • materiaal: 100% polyester, vulling: 100% polyurethaan

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

Leclerc Voetmuffelveergrijs
89,00 €