LEGO® City Jungle mobiel laboratorium 60160
LEGO® City Jungle mobiel laboratorium 60160
49,99 €
48,45 €
Prijs inclusief BTW

LEGO® City Jungle mobiel laboratorium 60160


49,99 €
Prijs
48,45 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie LEGO® City

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A209187

LEGO® City Jungle mobiel laboratorium 60160
Breng de uitrusting aan boord van het mobiele laboratorium en ga op zoek naar de verborgen waterval! Terwijl de monteur aan de truck sleutelt, onderzoekt de wetenschapper de omgeving. Pas op voor de krokodil in het water en ontdek iets heel bijzonders in de tempel... Er gebeurt altijd wel iets spannends in de LEGO® City jungle! De set bevat een vrachtwagen met klapbare zijwanden en openklapbaar dak, een waterval-model met krokodil en tempel met beweeglijk blad, achter welke een schat tevoorschijn komt, en een kajak. Ook heeft de set een vleedetende plant met happende mond Bevat 4 minifiguren en een krokodil en spin.

 • Heeft 4 minifiguren: een onderzoekster, een onderzoeker, een wetenschapper en een monteur.
 • Heeft een mobiel jungle-laboratorium met openklapbare zijwanden en klapbaar dak, een vrachtwagen met plek voor 2 minifiguren en een kajak met peddel
 • Tot de set behoren ook een waterval-model met glijfunctie die de krokodil tevoorschijn laat komen, een liaan, een trap naar de tempel met beweeglijk blad om de verborgen schat te laten zien en een vleesetende plant
 • Open de wanden en het dak van het mobiele laboratorium om bij de uitrusting te komen
 • Grijp naar de liaan om over het water te swingen en de krokodil uit te wijken
 • Laat de krokodil door de waterval glijden om de onderzoeker te verrassen
 • Klim via de trap omhoog en gebruik de machete om het blad aan de kant te doen en zo de schat te vinden
 • Druk de bovenkaak van de vleesetende plant naar beneden om de spin te pakken.. of de camera van de wetenschapper..
 • De asseccoires bestaan uit een zak, een sleutel, twee camera's en een diamant
 • Het mobiele laboratorium is 12 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed.
 • De waterval is 10 cm hoog, 12 cm breed en 16 cm diep.
 • De vleesetende plant is 4 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm diep.
 • De kajak is 11 cm lang.
 • De krokodil is 11 cm lang

 • Details:
 • Onderdelen: 426
 • Aanbevolen leeftijd: 7 -12 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Lego

  LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

  Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
  Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

  Onze bestsellers

  LEGO® City Jungle mobiel laboratorium 60160
  49,99 €
  48,45 €
  Top merken