LEGO® Classic Creative stenen - Set 10692

LEGO® Classic Creative stenen - Set 10692

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

16,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A127323

LEGO® Classic Creative stenen - Set 10692
Met deze klassieke LEGO® stenen in 29 verschillende kleuren kan je jouw creativiteit de vrije Loop laten.

Ga aan de slag met deze verzameling LEGO® stenen en laat je fantasie de vrije loop! De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, met klassieke stenen in 29 verschillende kleuren maar ook speciale elementen zoals deuren, ramen, wielen, ogen en propellers. Als je niet weet waar je moet beginnen kun je inspiratie vinden in de bijgeleverde instructies. Deze set vormt de ideale inspiratiebron voor bouwers van alle leeftijden en vormt een waardevolle aanvulling op bestaande LEGO verzameling.

• Bevat een breedt spectrum aan LEGO® stenen in 29 verschillende kleuren
• Tot de speciale elementen behoren twee vershillende paar ogen, ramen, wielen, ogen en propellers
• LEGO® Classic is ontwikkeld, om als inspratie voor eindeloze creativiteit te dienen tijdens het bouwen met LEGO®
• Iedere set bevat naast klassieke LEGO stenen ook een aantal speciale elementen en speelideeën om de fantasie van kinderen op gang te brengen en volop inspiratie te bieden.
• Alle afgebeelde modellen laten zich tegelijk uit de set bouwen
• In de bouwinstructies, die bij de set wordt bijgeleverd en op LEGO.com/classic vind je leuke ideeën die jou kunnen helpen tijdens het bouwen.
• De set bevat een stevige bewaarbox met een elementen sorteerder
• De LEGO® Classic Sets zijn de perfecte uitbreiding voor elke LEGO verzameling

Details:
Artikel-Nr.: 10692
• Onderdelen: 221
• Aanbevolen leeftijd: 4-99

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

LEGO® Classic Creative stenen - Set 10692
16,99 €