LEGO® DUPLO® Disney™ Minnie Mouse Boutique 10844
Momenteel uitverkocht

LEGO® DUPLO® Disney™ Minnie Mouse Boutique 10844

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering binnen NL!
44,29 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A209106

LEGO® DUPLO® Disney™ Minnie Mouse Boutique 10844
Kleine fans van Disney's Minnie Mouse zullen veel plezier beleven aan het rollenspel bij de verkoop van strikken en rokjes in de winkel op de begane grond. Ze ontvangen Katrien Duck, zitten samen buiten aan de tafel en laten Minnie Mouse boven in de slaapkamer uitrusten. Help je kinderen het model op verschillende manieren opnieuw te bouwen om hun fantasie te stimuleren en ervoor te zorgen dat ze goede motorische vaardigheden ontwikkelen. Bevat drie LEGO DUPLO-figuren: Disney's Minnie Mouse en Katrien Duck, plus een figuur van de koekoek Loca.

 • Inclusief 3 LEGO® DUPLO® figuren: Disney's Minnie Mouse en Katrien Duck, plus een figuur van de koekoek Loca.
 • De set bevat een gebouw met twee verdiepingen met ronddraaiend bord in de vorm van een strik, deur en ramen die open kunnen, beneden een winkel en boven een slaapkamer met bed. In de tuin staat een tafel met parasol en stoelen.
 • Inclusief stenen met opdruk van een kassa, een cadeau, haarstrikken en een uithangbord van boutique
 • Het toebehoor bevat: drie stoffen rokjes, een stoffen dekentje, stokbroden en een koffer, die open kan
 • Stimuleer de eerste rollenspelvaardigheden van je kind met deze geliefde Disneyfiguren
 • Jonge kinderen zullen met veel plezier Minnie Mouse en Katrien Duck willen helpen met de verkoop van strikken en rokjes in hun winkel
 • Help je kinderen de basisvaardigheden van het bouwen onder de knie te krijgen door het bouwen en herbouwen van dit vrolijke en kleurrijke model volgens diverse scenario's
 • LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontworpen voor leuk en veilig gebruik door kleine handjes
 • Minnie Mouse Boutique is 28 cm hoog, 14 cm breed en 14 cm diep

 • Details:
 • Onderdelen: 70
 • Aanbevolen leeftijd: 2 -5 jaar
 • Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Lego

  LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

  Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
  Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.