LEGO Star Wars™ Imperial Dropship™ - 20 jaar LEGO Star Wars 75262 - 20 jaar Star Wars 75262

LEGO Star Wars™ Imperial Dropship™ - 20 jaar LEGO Star Wars 75262 - 20 jaar Star Wars 75262


Prijs
22,29 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie LEGO® Star Wars™

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259058

LEGO Star Wars™ Imperial Dropship™ - 20 jaar LEGO Star Wars 75262 - 20 jaar Star Wars 75262
Deze tekst is automatisch vertaald.
Vier 20 jaar LEGO ® Ster-speelgoed Wars™ met dit Imperial Dropship - de speciale editie voor het 20-jarig jubileum! Deze spelreeks omvat minifiguren evenals een nieuwe uitgave van het 2008 Imperial Dropship met het openen van de cockpit, afneembare troependragerplatform sport op de achtersteven en de steunen voor het Blaster . De uitrusting bevat vier LEGO Star Wars minifiguren evenals een bonus minifiguur van Han Solo uit het jaar 2000 op een afneembare presentatieplaat.

  • De set bevat 5 ® Wars™ Star-minifiguren voor creatief speelplezier: drie Storm troopers, een Shadow trooper en een bonusminifiguur van Han Solo op een presentatieplaatje voor het 20-jarig jubileum.
  • De Imperial Dropship heeft een open kuip met ruimte voor de Shadow Trooper, een verwijderbaar achterstevenplatform voor de Troopers en klemmen voor het opslaan van hun Blaster
  • De uitrusting bestaat uit 4 Blaster voor de Trooper en de Original - Blaster door Han Solo
  • Dit ® Star Wars™ ruimtevaartuig is een heruitgave van het 2008 Imperial Dropship (7667) en een geweldig LEGO Star Wars constructie speelgoed voor bouwers van alle leeftijden.
  • De minifiguur van Han Solo is een original getrouwe reproductie van de oorspronkelijke minifiguur uit het jaar 2000 en heeft een logo voor de 20e verjaardag.
  • Sluit de ® Wars™ Star-presentatieplaten van de minifiguren voor het 20-jarig jubileum aan en haal het perfecte collector's item.
  • Speel spannende avonturen uit het Wars™ sterrenuniversum met LEGO stenen na

Details:
  • Leeftijd: 125
  • Afmeting Keizerlijke Druppelschip: 7 x 12 x 11 cm
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

Onze bestsellers

LEGO Star Wars™ Imperial Dropship™ - 20 jaar LEGO Star Wars 75262 - 20 jaar Star Wars 75262
22,29 €
Top merken