LEGO Ster Wars™ Action Battle Echo Base™ Defensie 75241

LEGO Ster Wars™ Action Battle Echo Base™ Defensie 75241


Prijs
58,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Alternatieven van de serie LEGO® Star Wars™

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259051

LEGO Ster Wars™ Action Battle Echo Base™ Defensie 75241
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ervaar een gloednieuwe gebouw- en speelervaring met de ® Star Wars™ Set " Action Battle Echo Base™ Defence". Kinderen zullen deze set geweldig vinden! Ze delen de bouwervaring met hun vrienden en bouwen samen de scène rond de Echobasis uit Star Wars: The Empire backfires met LEGO stenen. De set bevat de toegangspoort van de Re belle n Basis , een Blaster toren, een sloot met een sondedroger en een keizerlijke AT-AT Walker . De tegenstanders proberen om de beurt de doelwitten te raken, gooien de minifiguren van de Rebel Trooper en Snowtrooper in de lucht, gooien de Basis Re belle n Gate in de lucht en vallen de AT-AT Shooter ringe . Dit leuke LEGO Star Wars constructie speelgoed biedt eindeloos creatief plezier voor kinderen van alle leeftijden. De set bevat 5 LEGO Star Wars minifiguren.

  • De set bevat 5 ® Star Wars™ Minifigures: 2 Snowtrooper en 3 Rebel Trooper.
  • Het speelgoed van het gebouw omvat de toegangspoort van de Re belle n Basis , een Blaster toren, een sleuf met een bouwbare sondedroger en een demonteerbare keizerlijke AT-AT Walker . Elk team heeft 3 doelstellingen
  • Het constructiestuk speelgoed omvat ook 2 Shooter en 4 raketten.
  • Ga samen met vrienden en familie op spannende ® Wars™ Action Star-avonturen en ontdek wie er beter is als het gaat om het raken van de doelen van je tegenstander.
  • Raak de rode doelen om de ringe AT-AT te laten vallen en gooi de sneeuwtroopers in de lucht. Raak de blauwe doelen om de toegangspoort in de lucht te blazen en gooi de Rebel Troopers in de lucht.
  • Speel met deze creatieve ® Wars™ Star-speelgoed spannende Action scènes uit Star Wars: The Empire slaat terug.

Details:
  • Onderdelen: 504
  • Afmeting toegangspoort met toren: 10 x 25 x 10 cm
  • Afmeting AT-AT Walker : 13 x 15 x 7 cm
  • Leeftijd: vanaf 8 jaar

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

Onze bestsellers

LEGO Ster Wars™ Action Battle Echo Base™ Defensie 75241
58,95 €
Top merken