LEGO wear  Regenbroek Peggy donker paars
Matentabel

Prijs
22,95 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A231119

LEGO wear Regenbroek Peggy donker paars
Deze tekst is automatisch vertaald.
Merkkwaliteit van het huis LEGO wear

LEGO® staat voor plezier. De ontwerpen en de keuze van de kleuren inspireren en inspireren. De afbeeldingen en afbeeldingen komen uit het LEGO® speelgoeduniversum. Sterke kleuren en modieuze styling - dat is LEGO® . LEGO® is eenvoudig aan en uit te trekken. Kinderen in verschillende leeftijdsgroepen creëren verschillende dingen. LEGO® biedt voor de leeftijd geschikte drukknopen, ritsen, soepel lopende knopen, drukknopen en brede halslijnen. We noemen het speels leren. De meeste LEGO®-producten motiveren en stimuleren uw kind om zich alleen te kleden. Als we het over kwaliteit hebben, verwijzen we naar elk detail - van de grondstoffen tot de knopen en ritsen. LEGO® is net zo goed een onderdeel van het dagelijkse spel als vele rondes in de wasmachine. De leeftijdsgroepen bepalen de materialen: of het nu gaat om superzachte kwaliteiten voor baby's of veerkrachtige denim voor kleine kinderen, we integreren kwaliteit in alle onderdelen van LEGO®. Kleding moet altijd comfortabel zijn om te dragen. Speciaal voor kinderen die spelen, ontdekken en beleven. LEGO® biedt een complete collectie die uw kind "bewegingsvrijheid" geeft.

De grote regenbroek Power is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren. Praktisch zijn ook de voetriemen die een betere houvast bieden en de 5000mm waterkolom, evenals de gelaste naden die het binnendringen van water voorkomen.

Productgegevens:
  • Boven: 100% polyester
  • Coating 100% polyurethaan
  • Wasbaar op 40 °C
  • Wassen met soortgelijke kleuren
  • Waterkolom: 5000 mm
  • Alle naden waterdicht gelast, waterdicht.
  • Reflecterende details

De waterbestendigheid van textiel wordt aangegeven door de waarde van de waterkolom. Ca. 10 cm stof wordt onder een met water gevulde cilinder gespannen. De grenswaarde waarbij het water zich druppelsgewijs door het materiaal begint te persen, wordt de waterkolom genoemd.

<ul
  • Waterkolom van meer dan 3 000 mm: Beschermt tegen regen gedurende enige tijd.
  • Waterzuil van meer dan 5 000 mm: Beschermt tegen hevige regenval.
  • Waterzuil van meer dan 8 000 mm: Geschikt voor zware regenval, maar ook om op nat wegdek te zitten.
  • De waterkolom is meer dan 12 000 mm: Voor extreme omstandigheden. Beschermt de hele dag tijdens actieve excursies in een natte omgeving en bij hevige regenval.
  • Gesponsord

    product_detail_ad

    Verzendinformatie

    Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


    Merk

    LEGO® WEAR

    LEGO® Wear - Coole Kids, coole kleding

    In de kleding van LEGO Wear kunnen kinderen lekker kinderen zijn. De kledinglijn is ontwikkeld om lekker te kunnen spelen, ongeacht het weer. Van regen- en skikleding tot aan stoere jeans en shirts met leuke LEGO plaatjes erop. De verschillende LEGO werelden, denk bijvoorbeeld aan LEGO Star Wars en LEGO Friends zijn ook terug te vinden in de kleding van LEGO Wear. Ontdek de mooie collectie van LEGO Wear hier!


    Beoordelingen

    Productbeoordelingen van onze klanten: LEGO wear Regenbroek Peggy donker paars
    4.5
    8 Klantbeoordelingen
     
    5 Sterren
    | 5
     
    4 Sterren
    | 1
     
    3 Sterren
    | 2
     
    2 Sterren
    | 0
     
    1 Ster
    | 0
    Wat is eKomi?

    100% echte klantenfeedback

    Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

    Onze bestsellers

    LEGO wear  Regenbroek Peggy donker paars
    LEGO wear Regenbroek Peggy donker paars
    22,95 €