Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

LENA® Disney Lion King - plak met mij
Momenteel uitverkocht
LENA® Disney Lion King - plak met mij
Adviesprijs 6,99 €
6,71 €
Prijs inclusief BTW
Adviesprijs
6,99 €
Prijs
6,71 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A173698

LENA® Disney Lion King - plak met mij
LENA® Disney Lion King - plak met mij - deze set komt met 2 motiven om te beplakken. Verschillende stickers van de Lion King en 5 sjablonen om eigen figuren samen te plakken. Daarnaast 5 motieven om in te kleuren. De set is ingedeeld in drie moeilijkheidsgraden.

Details:
 • Set komt in een vouwdoos
 • Inhoud: 2 motieven, stickers, 5 figuur-sjablonen, 5 kleurplaten
 • Afmetingen: 20 x 16 x 5 cm
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op!
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


  Merk

  Lena

  LENA® - TRADITIE IN SPEELGOED SINDS 1963

  Gedetailleerd modern ontwerp, lange levensduur en robuustheid - het merk LENA® staat voor enorm veel speelplezier in combinatie met eersteklas kwaliteit. De verscheidenheid aan artikelen omvat zowel plastic als ook ambachtelijke producten. De kunststofartikelen zijn vooral gericht op bouwvoertuigen met een lengte van 10 tot 63 cm, die in een eigen fabriek in Tsjechië worden geproduceerd. Dit wordt ondersteund door hoogwaardige materialen en een grote diversiteit aan technieken. Productontwerp, productontwikkeling en productveiligheid vinden plaats in Roth in de buurt van Nürnberg, Duitsland.

  Onze bestsellers

  Top merken