LIFEFACTORY Glazen Drinkfles "coral" met Straw Cap 350ml
Momenteel uitverkocht

LIFEFACTORY Glazen Drinkfles "coral" met Straw Cap 350ml

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 24,99 €
20,30 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 4,69 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A146289

LIFEFACTORY Glazen Drinkfles "coral" met Straw Cap 350ml
Bont, vrolijk, hygienisch en onbreekbaar – dat zijn de revolutionaire Lifefactory glazen drinkflessen!

• De fles is voorzien van een kleurige siliconen hoes. Deze zorgt voor een goede houvast en beschermt tegen vallen.
• Goed om te weten: het glas van de fles, de siliconen beschermhoes en het kunststof van de dop zijn vrij van de chemische stof bisphenol A (BPA).
• Ook het schoonmaken van de Lifefactory drinkfles is eenvoudig. Hij kan in de vaatwasser - de hoes hoeft daarvoor niet afgenomen worden.
• Daarbij kan hij ook zonder bedenkingen in de magnetron.
• Praktisch: bij de 350 ml, 470 ml en 600 ml flessen is de draaidop voorzien van handvat, harmonisch afgestemd met de beschermhoes.

Afmetingen: 350ml
Materiaal : Glas, siliconen

Extra informatie
Let op, dat de Flip Top en de Straw-caps niet anti-lek zijn. Wees voorzichtig bij koolzuurhoudende drankjes, vul de fles niet te vol. Let op bij de Flip Top & Straw Caps: Rechtop neerzetten, niet kiepen of op zijn kop zetten. Rechtop transporteren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.