lionelo Autostoel Neal i-Size Black Onyx
Variant:
 • lionelo Autostoel Neal i-Size Grijs Stone
 • lionelo Autostoel Neal i-Size Black Onyx

Prijs
94,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A311885

EAN: 5903771700504

lionelo Autostoel Neal i-Size Black Onyx
Deze tekst is automatisch vertaald.
Van 15 tot 36 kg; 4 tot 12 jaar; 100 tot 150 cm hoogte

De stoel is een uitstekende combinatie van dynamiek en elegantie Design en een hoog niveau van comfort en veiligheid. Dankzij de 14-staps hoogteverstelling van de hoofdsteun kunnen kinderen hem tot 150 cm gebruiken.

Groeit met het kind mee
Hij is ontworpen voor iets oudere kinderen en een lengte van 100 tot 150 cm, wat overeenkomt met de 2e en 3e gewichtsgroep (respectievelijk 15 tot 25 kg en 22 tot 36 kg). Het product heeft een aantal oplossingen die de reisveiligheid verhogen en het mogelijk maken met het kind mee te groeien. De solid e structuur van de stoel is versterkt met energieabsorberende materialen en de brede hoofdsteun met zijdelingse bescherming zorgt voor een hoge mate van hoofd- en schouderbescherming in geval van een botsing.

Isofix -installatie
De autostoel wordt voorwaarts gericht geïnstalleerd met het Isofix systeem en de autogordel of de autogordel zelf. Dit vermindert de krachten die op een kleine reiziger komen te staan bij plotseling remmen of een botsing. Het product is uitgerust met een dubbel beveiligingssysteem tegen ongewenst losraken van het Isofix systeem, dat het mogelijk maakt de juiste positie te handhaven en het veiligheidsniveau van het kind te verhogen. De installatie van de stoel is zeer intuïtief en vraagt niet veel tijd.

Comfortabel voor ouders en kind
Het model is geschikt voor zowel korte als lange reizen. De ruime rugleuning met schuimvulling zorgt voor een hoog bewegingscomfort en de versteviging in de lendenstreek zorgt voor een goede positionering van de wervelkolom. Om comfortabel te kunnen rijden, is de rugleuning van het product voorzien van een doeltreffend ventilatiesysteem dat overmatig zweten en het risico van oververhitting vermindert. Het effect wordt ondersteund door een vulling van kindvriendelijk materiaal die kan worden verwijderd en gewassen op 30°C in geval van zware vervuiling.

Product Details:
 • Lichaamslengte: 100 tot 150 cm
 • voorwaarts gerichte installatie met het Isofix -systeem of de veiligheidsgordel van de auto
 • Isofix -beveiligingssysteem tegen ongewenst loshaken
 • 14-positie verstelbare hoofdsteun
 • Afneembare en wasbare pads
 • Bescherming tegen zijdelingse botsingen
 • 3-voudig verstelbare rugleuning
 • In hoogte verstelbare hoofdsteun
 • Eenvoudige installatie in de auto
Technische details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 44 x 48 x 57 tot 80 cm.
 • Binnenafmetingen zitting (lengte x breedte): 33 x 36 cm
 • Afmetingen rugleuning (lengte x breedte): 30 x 33 cm
 • Gewicht: 7 kg
 • Installatierichting: Vooruit

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Autostoel Neal i-Size Black Onyx
5
27 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 22
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

lionelo Autostoel Neal i-Size Black Onyx
lionelo Autostoel Neal i-Size Black Onyx
94,99 €