10% Kinderwagens & Autostoelen
10% Kinderwagens & Autostoelen
Code kopiëren:
DRIENL4962
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
lionelo Buggy Julie One Stone Grijs

Prijs
144,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A308802

EAN: 5902581658937

lionelo Buggy Julie One Stone Grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Vanaf de geboorte tot 22 kg

Regeling voor meer comfort
Een rugleuning die in 3 standen verstelbaar is van zit- naar ligstand, een verstelbare voetensteun en een diepe zonnekap zorgen ervoor dat uw kind comfortabel en vredig kan slapen.

Materialen
Het lichtgewicht frame is gemaakt van aluminium. De voorstang en de handgrepen zijn bekleed met kunstleder en zorgen voor een comfortabele en gemakkelijke besturing van de buggy.

Diepe zonnekap met raam
Een diepe zonneluifel biedt een zeer goede bescherming tegen zonnestralen, regen en wind. Door het raam kunnen ouders meteen zien of het kind iets mist.

Perfecte wandelwagen voor op reis
Dankzij een eenvoudig en snel vouwsysteem kan de buggy worden opgevouwen tot de compacte afmetingen van: 57 x 48 x 29 cm, wat in combinatie met een superlicht gewicht (5,8 kg) hem tot de perfecte reisbuggy maakt. De meegeleverde transporttas en de schouderriem vergemakkelijken het vervoer.

Draaibare en afneembare voorstang
De voorste beugel kan worden losgehaakt en aan beide kanten worden geopend, zodat het kind er comfortabel in kan stappen. Dit elimineert de onnodige tijd die nodig is om de frontstang volledig te demonteren - uw tijd is kostbaar!

5-punts veiligheidsharnas
Stevige riemen voor de veiligheid tijdens de rit. Extra kussentjes voorkomen schaafwonden op de gevoelige huid van het kind.

Robuuste en lichtgewicht constructie
Het frame is gemaakt van hoogwaardig Metal len, wat betekent dat het niet zal kromtrekken, zelfs niet bij langdurig gebruik.

Voetbedekking
Als het frisjes wordt, komt de bij de levering inbegrepen voetenhoes goed van pas. Het biedt het kind warmte en extra bescherming tegen regen of wind. Gemakkelijk aan te brengen met behulp van riempjes.

Bekerhouder
De afneembare drankhouder is geschikt voor flessen tot 1 L inhoud, drankblikjes of thermoskannen.

Muggennet
Het muskietennet is gemaakt van een ademend netweefsel dat omzoomd is met een soepele stof. Het is zeer gemakkelijk aan te brengen en sluit goed aan op de buggy, zodat u beschermd bent tegen muggen en andere insecten.

Hoge kwaliteit imitatieleer
De frontstang en de stuurhendels zijn bekleed met imitatieleer, dat bestand is tegen weersinvloeden. De zachte voering zorgt voor een hoog gebruikscomfort. De gebruikte stof ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt er ook voor dat de buggy veilig en comfortabel kan worden bestuurd.

Geveerde rubberen wielen
De voorwielen maken het gemakkelijk om de buggy te besturen en geven hem een ongewone wendbaarheid. De banden, gemaakt van een mengsel van rubber en polyurethaan, zijn zeer slijtvast. De wielophanging absorbeert schokken tijdens het rijden op een oneffen ondergrond.

Speciale bekledingsstof
De bekledingsstof van de wandelwagen is zeer duurzaam, slijt- en scheurvast en zeer comfortabel voor de huid van de kleine passagier. De stof is gemakkelijk schoon te houden.

Handige tas
Een vak aan de achterkant van de buggy is ontworpen om noodzakelijke spullen in op te bergen, zoals speelgoed voor het kind, een portemonnee of de mobiele telefoon van een ouder. Het heeft een rits om volledige veiligheid te garanderen.

Grote mand
In een ruime mand passen alle noodzakelijke verzorgingsaccessoires en het favoriete speelgoed van uw kind. Het is ook ideaal om te winkelen.

Comfort voor vele jaren
De wandelwagen is ontworpen om het kind en de ouders vele jaren te vergezellen - Julie zijn geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg lichaamsgewicht.

Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 48,5 x 84 x 101 cm
  • Inklapbare afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 48,5 x 84 x 61,5 cm
  • Binnenafmetingen zitmeubel (lengte x breedte): 77 x 32 cm
  • Afmetingen rugleuning (lengte x breedte): 40 x 32 cm
  • Hoogte handvat: 101 cm
  • Afmetingen wielen: 4,92 inch rubberen wielen (polyurethaan)
  • Gewicht: 5,8 kg
  • Maximale belasting: tot 22 kg
  • Materiaal bekleding: 100 % polyester
  • Onderhoudshoes: Handwas op 30°C
Omvang van de levering:
  • Buggy Julie met frame, wielen en zitje
  • Voetbedekking
  • Muggennet
  • Drinkhouder
  • Draagriem
  • Draagtas
  • Grote boodschappenmand

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Buggy Julie One Stone Grijs
4.5
166 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 114
 
4 Sterren
| 39
 
3 Sterren
| 5
 
2 Sterren
| 4
 
1 Ster
| 4
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

lionelo Buggy Julie One Stone Grijs
lionelo Buggy Julie One Stone Grijs
144,99 €