lionelo Kinderzitje Antoon Carbon

lionelo Kinderzitje Antoon Carbon


Prijs
219,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A303209

EAN: 5902581659323

lionelo Kinderzitje Antoon Carbon
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het lionelo Antoon kinderzitje is geïnstalleerd met het Isofix systeem en een steunpoot. Het 5-puntsgordel zet het kind in een optimale positie. Het zitje is geschikt voor kinderen met een lengte van 40 cm tot 105 cm en een gewicht van 0 tot 18 kg.

Door de 360 graden draaibare basis en de steunpoot kan de zitting om zijn eigen as draaien zonder de geleiders los te maken. Kinderen reizen naar achteren, op een hoogte van 40 tot 105 cm en naar voren gericht van 76 tot 105 cm. Het inzetstuk zorgt voor een correcte plaatsing van de kleinste kinderen.

Antoon heeft een 10-positie hoofdsteunverstellingssysteem met geïntegreerde gordelverstelling. Memory -pads op de hoofdsteun absorberen overbelasting. De 5-positie verstelling van de rugleuning omvat 4 voorwaartse en 1 achterwaartse positie. Het kinderzitje heeft energieabsorberende materialen en verstevigingen aan de zijkant die het hoofd en de romp van het kind effectief beschermen en de stootkracht absorberen. Bovendien heeft de zitting een versterkte hoofdsteun.

Antoon is uitgerust met een speciale lumbale inleg om de wervelkolom van het kind te beschermen. De Dri-Seat insert zorgt voor een goede luchtcirculatie dankzij het geperforeerde oppervlak en dient tevens als stoelverhoger. De luifel beschermt uw kind tegen de intense zon.

Technische details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 44 x 55 x 87 tot 132,5 cm
 • Afmetingen zitting (lengte x breedte): 30 x 28 cm
 • Afmetingen rugleuning (lengte x breedte): 45 x 35 cm
 • Gewicht: 12,4 kg
 • Bruikbaar vanaf de geboorte tot 18 kg; van 40 tot 105 cm
 • Installatieoptie: Isofix en steunvoet
 • Richting: beide richtingen
 • Materiaal: Polyester
 • Dekking wasbaar op 30°C handwasbaar
Leveringsomvang:
 • Kinderzitje Antoon
 • Afneembare kap

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

lionelo Kinderzitje Antoon Carbon
219,99 €