MAGFORMERS ®Fantasy Land Set
Adviesprijs
159,90 €
Prijs
148,49 €
Gratis levering
Bespaar nu
11,41 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A332473

EAN: 4260255967916

MAGFORMERS ®Fantasy Land Set
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Magformers Fantasy Land Set is een geweldige nieuwe set met 126 onderdelen, die ideaal is voor gedetailleerde constructies en geschikt is als uitbreiding voor alle andere Magformers sets (afzonderlijk verkrijgbaar).

Met behulp van de set MAGFORMERS Fantasy Land leert uw kind op een speelse manier over driedimensionale, geometrische vormen. Met behulp van foto's en de instructies kan uw kind verschillende 3D-modellen bouwen of zelfs zijn eigen bouwwerken maken.

Product details:
 • Materiaal: kunststof met neodymium magneten
 • driedimensionaal bouwplezier met magneten
 • bevordert de fijne motoriek en ruimtelijk inzicht
 • leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Attentie
  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Dit product bevat kleine magneetjes. Ingeslikte magneten kunnen elkaar in de darmen aantrekken en ernstig letsel veroorzaken. Raadpleeg onmiddellijk een arts als een magneet is ingeslikt.
  Reinig uw Magformer alleen met een vochtige doek en zonder toevoeging van agressieve schoonmaakmiddelen.

  Gesponsord

  product_detail_ad

  Accessoires

  Prijs
  99,90 €

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


  Onze bestsellers

  MAGFORMERS ®Fantasy Land Set
  MAGFORMERS ®Fantasy Land Set
  Adviesprijs 159,90 €
  148,49 €