MAM Glazen fles Feel Good beige 260 ml 0+ maanden

MAM Glazen fles Feel Good beige 260 ml 0+ maanden


Prijs
28,18 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A295299

MAM Glazen fles Feel Good beige 260 ml 0+ maanden
Deze tekst is automatisch vertaald.
Voor ouders die de voorkeur geven aan glas als materiaal bij de keuze van een stijlvolle zuigfles, biedt MAM een nieuw alternatief - MAM Premium Glass komt tegemoet aan de wens van veel ouders voor veilige, natuurlijke materialen. Met de nieuwe Feel Good Premium glasfles biedt MAM dus ook een gezond alternatief voor alle ouders die het traditionele materiaal glas willen gebruiken voor het dagelijkse leven van hun baby.Het premiumglas van MAM is bijzonder hitte- en temperatuurbestendig. Tegelijkertijd is het duurzaam en bijzonder hygiënisch. Aangezien glas een natuurlijke grondstof is, is het ook bijzonder milieuvriendelijk en volledig recycleerbaar.

De ergonomische vorm van de fles zorgt voor een veilige grip en stand. De brede opening maakt het gemakkelijk om de fles te vullen en te reinigen. De dop zorgt voor een hygiënische opslag en een veilig transport.

Inclusief zuignap maat 1, vanaf 0+ maanden, gemaakt van speciaal MAM SkinSoft™ siliconen - geen enkele andere voelt zachter aan. Instinctief geaccepteerd door 94% van de baby's*.

De MAM Feel Good Glass Bottle 260 ml voldoet aan de EN 14350 norm. °BPA/BPS gratis: Alle kunststofonderdelen zijn vrij van BPA en BPS en dus in overeenstemming met Verordening (EU) nr. 321/2011. Glas bevat noch BPA noch BPS.

productdetails:
  • Leveringsomvang: 1 stuk
  • vulhoeveelheid: 260 ml
  • Design : beige
  • Materiaal: kunststof (PP), siliconen, borosilicaatglas, BPA-vrij
  • Reiniging: Vaatwasmachinebestendig
  • Leeftijd: Vanaf 0 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

MAM Glazen fles Feel Good beige 260 ml 0+ maanden
28,18 €