mama;licious MLFOLEY Hete Roze verpleegkundige top
-29%

mama;licious MLFOLEY Hete Roze verpleegkundige top


Matentabel

Adviesprijs
24,99 €
Prijs
17,78 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
7,21 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A294249

mama;licious MLFOLEY Hete Roze verpleegkundige top
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als uw look een frisse touch kan krijgen, blader dan door onze selectie van functionele en modieuze verpleegkundige topjes. Bij mamalicious willen we dat je je comfortabel voelt bij het verzorgen van je baby, ongeacht waar je bent of wat je doet. Onze stijlvolle collectie topjes met lange en korte mouwen, borstvoedingstafels en mouwloze topjes passen gemakkelijk in uw huidige garderobe en maken het u gemakkelijk om een nieuwe (lifestyle) stijl te vinden waar het geven van borstvoeding aan uw baby gemakkelijk en comfortabel moet zijn - zonder afbreuk te doen aan de elegantie en de trend. Al onze verpleegkundige topjes zijn gemaakt van materialen die zacht aanvoelen op de huid.

Stylingtips voor uw verpleegkundige top

Wanneer de tijd van de zwangerschapskleding achter je ligt, kun je gemakkelijk bestaande stukken uit je garderobe voor de zwangerschap dragen om de perfecte outfit te creëren. Neem de tijd om je "oude" kleren te passen - maar wees niet teleurgesteld als (nog) niet alles past! Een verpleegkundig shirt in combinatie met je favoriete jeans en mooie sneakers zorgt voor een ongecompliceerde, trendy look die perfect is op drukke dagen wanneer je je wilt concentreren op je baby en de komende boodschappen. Als je weer op kantoor bent of je wilt je aankleden voor zwangerschapsverlof, kies dan voor een bloesemwit verpleeghemd en combineer dit met een kokerrok of een zachte broek in een neutrale kleur. Het resultaat is een vleiende en toch comfortabele outfit die je een echte blikvanger maakt. Voor de koelere dagen bieden wij verzorgingsbovenkanten met lange mouwen aan, gemaakt van dunne en dikke stoffen die u begeleiden bij de wisseling van de seizoenen. Voor extra warmte, draag er een vest overheen.

Borstvoeding onderweg

De meeste moeders komen op het punt waar ze het huis willen verlaten voor een koffie of een wandeling in het park met hun vriendin. Maar de grootste zorg van jonge moeders is de kwestie van het geven van borstvoeding aan de baby als ze onderweg zijn. Hoe werkt het? Wat als er geen aangewezen borstvoedingsgebied in de plaats is? Wat als het koud is? Wat als de mensen kijken? Dat weten we. Daarom hebben al onze borstvoedingsmiddelen een praktische, gemakkelijk toegankelijke borstvoedingsfunctie die het voor u gemakkelijk maakt om uw baby altijd en overal borstvoeding te geven. De borstvoedingshouding is naadloos geïntegreerd in het Design borstvoedingshoofd, verspreidt zich niet over de borst en vermindert het risico dat uw bovenlichaam wordt blootgesteld aan koude lucht. De lagen zijn ofwel bevestigd met knopen of ritsen of kunnen gewoon opzij worden geschoven voor discrete borstvoeding. Als u klaar bent, bevestigt of herschikt u de lagen. Makkelijker kan het niet! Als u zich ongemakkelijk voelt bij het geven van borstvoeding of als uw baby gemakkelijk wordt afgeleid door de drukke wereld om u heen, neem dan een borstvoedingslaken mee om over u en uw baby heen te leggen. Het doek bedekt uw borst en het hoofdje van de baby, waardoor u beiden genoeg ruimte heeft om te ontspannen en niet oververhit raakt.
De NELL-borstvoedingsfunctie bestaat uit een ronde gesneden stoflaag voor de borstvoeding, die wordt bedekt door een ronde halslijn. Om borstvoeding te geven, trekt u de buitenste stoflaag naar de zijkant en tilt u de stoflaag op om borstvoeding te geven.

Details over de verzorging:
  • materiaal: 60% polyester, 35% viscose, 5% elastaan
  • Machinewas bij 30 °C
  • Niet verbleken
  • Gebruik geen droger
  • Hang op om te drogen
  • IJzer op lage temperatuur. Maximale temperatuur 100 °C
productdetails:
  • 2-in-1 moederschapstank top uit Jersey
  • Geschikt voor zwangerschap en borstvoeding
  • Om borstvoeding te geven, trek de buitenste laag naar de zijkant, til de onderste laag op.
  • Kan worden gecombineerd met jeans shorts op zonnige dagen


Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
32,02 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

mama;licious

Heerlijke trendy kleding van Mama Licious

Mama Licious ontwerpt trendy kleding speciaal voor mama's die trots zijn op hun buik. Van relaxte kleding op de bank tot aan moderne outfits voor op het werk. Mama Licious biedt voor elk moment de juiste kledingstukken. Een bijkomend voordeel is dat je veel bovenkleding ook nog tijdens de borstvoedingsperiode kunt dragen, omdat vele kledingstukken zijn voorbereid op het geven van borstvoeding. Ontdek onze kledingstukken van Mama Licious hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: mama;licious MLFOLEY Hete Roze verpleegkundige top
3
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

mama;licious MLFOLEY Hete Roze verpleegkundige top
mama;licious MLFOLEY Hete Roze verpleegkundige top
Adviesprijs 24,99 €
17,78 €