15% korting in de Sale 🚨
15% korting in de Sale 🚨
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
mama;licious Moederschapstrui MLFLING Grijs stone
-32%

mama;licious Moederschapstrui MLFLING Grijs stone


Matentabel

Adviesprijs
44,99 €
Prijs
30,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
14,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315233

mama;licious Moederschapstrui MLFLING Grijs stone
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zwangerschapsbreisels zijn niet alleen een geweldige mode-investering die zich niet alleen tijdens maar ook na de zwangerschap terugbetaalt, en zijn ook een ideale manier om u tijdens de koudere maanden tegen de kou te beschermen. Onze collectie gebreide kleding voor zwangere vrouwen omvat de must-haves van dit seizoen om er prachtig uit te zien tijdens de zwangerschap en tegelijkertijd het nodige comfort te bieden voor jou en je groeiende buik. Of u nu op zoek bent naar normale truien, zachte geribde truien of praktische vesten, voeg iets extra's toe aan uw zwangerschapsgarderobe.

Hoe stijl je een zwangerschapstrui

De zwangerschapstrui is de Basic die u tijdens uw zwangerschap zal vergezellen van de herfst tot de lente. Hul jezelf en je buik in behaaglijk comfort met onze gedessineerde truien, die gemakkelijk te combineren zijn met zwangerschapsjeans en sneakers. Kies een trui met kanten details en een geklede zwangerschapsbroek voor naar kantoor, of verruil ze voor een midirok voor zwangerschapszwangerschap die de perfecte metgezel is voor doktersafspraken en lunches met je vriendinnen. We houden allemaal van comfort in de koudere maanden - en vooral tijdens de zwangerschap - kan hieruit maar één conclusie worden getrokken: de legging-sweater combo! Onze legging, die over de buik wordt gedragen, biedt u steun en houdt u extra warm dankzij de extra hoge tailleband. Draag ze met een ruimvallende trui en een zwangerschapswikkeljas voor een chique look.

Zorg details:
  • Materiaal: 95% biologisch katoen, 5% elastaan
  • Wasbaar bij 30 °C
  • Gebruik geen droogtrommel
  • Ophangen om te drogen
  • Strijken bij lage temperatuur
Product details:
  • 2-in-1 moederschap hoodie
  • Kap met trekkoord
  • Ritsen aan de zijkant
  • Met verborgen verpleeginzet
  • Open de zijrits voor borstvoeding

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
25,89 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

mama;licious

Heerlijke trendy kleding van Mama Licious

Mama Licious ontwerpt trendy kleding speciaal voor mama's die trots zijn op hun buik. Van relaxte kleding op de bank tot aan moderne outfits voor op het werk. Mama Licious biedt voor elk moment de juiste kledingstukken. Een bijkomend voordeel is dat je veel bovenkleding ook nog tijdens de borstvoedingsperiode kunt dragen, omdat vele kledingstukken zijn voorbereid op het geven van borstvoeding. Ontdek onze kledingstukken van Mama Licious hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: mama;licious Moederschapstrui MLFLING Grijs stone
3.5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 0
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

mama;licious Moederschapstrui MLFLING Grijs stone
mama;licious Moederschapstrui MLFLING Grijs stone
Adviesprijs 44,99 €
30,49 €