MANDUCA FumBee Schouderbeschermers Ecru Dubbelpack

MANDUCA FumBee Schouderbeschermers Ecru Dubbelpack

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
  • MANDUCA FumBee Schouderbeschermers Grey Dubbelpack
  • MANDUCA FumBee Schouderbeschermers Brown Dubbelpack

19,85 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A072839

MANDUCA FumBee Schouderbeschermers Ecru Dubbelpack
MANDUCA FumBee Schouderbeschermers Ecru Dubbelpack

Omkeerbaar en 100% biologisch: De Manduca schouderbeschermers zijn veelzijdig inzetbaar maar komen vooral tot hun recht op draagzakken. De schouderbeschermers beschermen uiteraard niet alleen je schouders; ze zien er ook nog eens fantastisch uit en je kleine zal ze ook erg leuk vinden!

• Materiaal: 100% biologisch katoen


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Manduca

Manduca - meer dan een draagzak

In de Manduca draagzak draag je je kindje direct tegen je lichaam, dit zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. Het ergonomische ontwerp en de anatomisch gevormde brede heupgordel verspreiden het gewicht van het kindje van de schouders van de drager naar de heupen, net zoals een goede rugzak. De Manduca laat zich eenvoudig aan de draagbehoefte van ouders en kind aanpassen en kan als buik-, rug- en heupdrager gedragen worden. De perfecte draagzak voor ieder, die zijn kind dichtbij zich will hebben - van het begin tot aan kleuterleeftijd.


MANDUCA FumBee Schouderbeschermers Ecru Dubbelpack
19,85 €