MAXI COSI Autostoel Beryl Authentic Grey
-35%
Adviesprijs
399,99 €
Prijs
260,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
139,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A283643

EAN: 3220660325191

MAXI COSI Autostoel Beryl Authentic Grey
Deze tekst is automatisch vertaald.
Beryl - Altijd de perfecte pasvorm.

De MAXI COSI Beryl is een autostoel voor meerdere leeftijden die meegroeit met je kind. Uitgerust met een Inlay voor pasgeborenen en de innovatieve G-CELL technologie van MAXI COSI , biedt de Beryl kinderen comfort en veiligheid - van de eerste reis naar huis als pasgeborene tot de leeftijd van zeven jaar. Dit maakt de MAXI COSI Beryl elke keer weer perfect.

In de eerste jaren brengen kinderen veel tijd door in de auto. Jaren waarin je verschillende autostoeltjes nodig hebt - van achterin naar voren en van newborn naar peuterzitje. En met verschillende autostoeltjes komen ook verschillende installaties - het is moeilijk om bij te blijven. Daarom heeft MAXI COSI de Beryl autostoel ontworpen: een autostoel voor meerdere leeftijden die meegroeit met de kinderen. Met Beryl hebben ouders maar één autostoel nodig om hun kind comfortabel en veilig te vervoeren tot de leeftijd van zeven jaar.
En gedurende deze hele periode zitten kinderen vast met dezelfde autogordel.
Het eenvoudig verstelbare harnas zorgt ervoor dat ouders het autostoeltje altijd op de juiste manier gebruiken en dat het perfect bij het kind past, hoe snel het ook groeit.

Bovendien biedt de gemakkelijke in- en uitstapfunctie optimaal gebruiksgemak voor ouders en kinderen.

Het leven verandert snel, dus ouders willen er zeker van zijn dat ze een autostoeltje hebben dat in elke situatie past - en in elke auto. Dankzij de ISOFIX verankering en de eenvoudige installatie van de autogordel kan de Maxi-Cosi Beryl eenvoudig en veilig in elke auto worden geïnstalleerd. Dit betekent dat het niet alleen perfect bij je kind past, maar ook bij je auto.

Om het veiligheidsniveau te bereiken waar MAXI COSI bekend om staat, is Beryl uitgerust met de innovatieve G-CELL technologie van MAXI COSI . Voor maximale bescherming bij een aanrijding van opzij combineert deze krachtige zeshoekige celstructuur flexibiliteit en kracht om de impact te verdelen over de hele stoelstructuur en de kracht te verminderen als er iets ondenkbaars gebeurt. Dit maakt de MAXI COSI Beryl het enige autostoeltje dat ouders nodig hebben om hun kinderen een veilige rit te geven vanaf hun geboorte tot hun zevende verjaardag.

Productgegevens:
  • Eenvoudig in en uit te trekken gordelsysteem
  • Comfortabel Inlay voor pasgeborenen (vanaf de geboorte tot 13 kg)
  • Naar achteren gericht (0-13 kg) en naar voren gericht (9-25 kg)
  • Uitstekende bescherming tegen stoten dankzij G-Cell en AirProtect technologie in de hoofdsteun
  • Harnassysteem kan vanaf de geboorte gebruikt worden
  • Compatibel met alle auto's dankzij hybride installatiemogelijkheden
  • ECE R44/04 veiligheid
  • De basis station wordt meegeleverd
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 68,5 x 44 x 65 cm
  • Gewicht: 15 kg

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: MAXI COSI Autostoel Beryl Authentic Grey
4.5
222 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 167
 
4 Sterren
| 36
 
3 Sterren
| 11
 
2 Sterren
| 4
 
1 Ster
| 4
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

MAXI COSI Autostoel Beryl Authentic Grey
MAXI COSI Autostoel Beryl Authentic Grey
Adviesprijs 399,99 €
260,99 €