Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
MAXI COSI Autostoel Mica i-Size Authentic Grijs
Variant:
  • MAXI COSI Autostoel Mica i-Size Authentic Black
  • MAXI COSI Autostoel Mica i-Size Authentic Grijs

Prijs
329,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A288088

EAN: 8712930162674

MAXI COSI Autostoel Mica i-Size Authentic Grijs
Vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar (40 tot 105 cm)

MAXI COSI Mica - Altijd de juiste afslag
Uw kind in een kinderzitje zetten was nog nooit zo ontspannen als met de 360° draaibare MAXI COSI Mica. Het is geruststellend eenvoudig te installeren met ISOFIX , voldoet aan de veiligheidsnormen van i-Size en maakt het mogelijk het zitje naar u toe te draaien om uw kind er gemakkelijk in te zetten.

Dit draaibare kinderzitje maakt van elke reis een stressvrije ervaring - voor ouders en kind. De Mica kan in elke 360°-positie in een rustpositie worden gezet, zodat uw kind altijd comfortabel zit. Dankzij onze zachte zitverkleiner kan hij direct vanaf de geboorte en tot de leeftijd van 4 jaar worden gebruikt; vooruit en achteruit gericht. Om u gemoedsrust te geven, hebben we de Mica uitgerust met zowel i-Size - de nieuwste en hoogste veiligheidsnormen - als superieure G-CELL technologie.

Installatie
Ons draaibare kinderzitje, Mica, is geïnstalleerd met het praktische ISOFIX systeem. En een praktische steunpoot zorgt voor stabiliteit, zelfs als uw kind niet in het stoeltje zit. Zie de MAXI COSI Mica gebruikershandleiding voor instructies over de juiste installatie. De MAXI COSI Mica heeft indicatoren die aangeven of het kinderzitje correct is aangesloten op de ISOFIX verankeringspunten van uw auto. Als het goed geïnstalleerd is, kan het kinderzitje in de auto blijven. Dit maakt een uitstapje met uw kind nog ontspannender. Het enige wat u hoeft te doen is uw kind in het stoeltje te zetten en de gordel goed vast te maken.

Veiligheid
Meer dan 50 miljoen baby's zijn na de geboorte uit het ziekenhuis naar huis gebracht met de hulp van MAXI COSI . Voor ons - als toonaangevende gespecialiseerde aanbieder van mobiliteit met kinderen - is de veiligheid van uw kroost ook onze topprioriteit. Onze intuïtieve en innovatieve kinderzitjes beschermen uw kind en vergezellen u als gezin op uw weg naar de toekomst. Onafhankelijke crashtests voor dynamische veiligheid en gebruiksvriendelijkheid bevelen de kinderzitjes van MAXI COSI uitdrukkelijk aan. We hebben ons draaibare Mica-kinderzitje niet alleen ontworpen om het de ouders gemakkelijker te maken, maar we hebben er ook onze innovatieve veiligheidstechnologie in verwerkt: G-CELL. Deze technologie is schokabsorberend en beschermt uw kind tegen letsel bij een aanrijding van opzij. Bovendien voldoet de MAXI COSI Mica aan de nieuwste en strengste veiligheidsnormen i-Size en kan uw kind tot de leeftijd van 4 jaar achterwaarts gericht meerijden.

Comfort op een nieuw niveau
De MAXI COSI Mica tilt comfort en beheersbaarheid naar nieuwe hoogten en maakt van elke rit een makkie. Met de easy-in kruisbeschermer kunt u, als ouder, uw kind er comfortabel in leggen. Het kinderzitje is ook gemakkelijk voor uw rug, dankzij de mogelijkheid om het 360° te draaien met slechts één klik. Zo kunt u de 5-puntsveiligheidsgordel perfect zien en uw kind goed vastgespen! Met de gezellige zitverkleiner kan de Mica vanaf de geboorte worden gebruikt. Als uw kind ouder wordt, zal het comfortabel blijven zitten dankzij de ruststanden, de hoofdsteun met Memory schuim en de ventilatie die in de rugleuning is ingebouwd. Dit garandeert aangename en comfortabele reizen tot de leeftijd van 4 jaar! Uw kind kan onderweg ziek worden. Zelfs eten en drinken komen niet altijd terecht waar ze horen. Maar wat er ook gebeurt, de bekleding van het kinderzitje MAXI COSI kan gemakkelijk worden verwijderd en in de machine worden gewassen.

Product details:
  • Geschikt vanaf de geboorte tot ca. 4 jaar
  • 360 graden draaibaar met slechts één klik
  • Draait naar elke liggende positie
  • Harnas en hoofdsteun tegelijkertijd verstelbaar
  • Easy-in stapkussen maakt het gemakkelijk om het kind in het zitje te zetten
  • Haak om het harnas vast te houden
  • Gemakkelijk verstelbaar harnas
  • Afneembare en wasbare hoes (tot 30 °C)
  • Achteruit reizen tot 4 jaar
  • Hoogste bescherming bij zijdelingse botsingen dankzij G-CELL technologie
  • i-Size (R129) veiligheid
  • Hoorbare en visuele indicatoren om verkeerde installatie te voorkomen
  • ISOFIX -installatie met steunvoet
  • Platte slaaphouding
  • 5-punts veiligheidsharnas
  • Comfortabele zitting met extra vulling
  • Comfortabele baby-inzet inbegrepen
  • Ingebouwde achterventilatie
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 66 tot 77 x 45 x 47 tot 73 cm
  • Gewicht: 14,55 kg
  • Belastbaar tot max. 18 kg
  • Materiaal: 100 % polyester

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
15,49 €
Prijs
28,26 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: MAXI COSI Autostoel Mica i-Size Authentic Grijs
5
335 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 277
 
4 Sterren
| 51
 
3 Sterren
| 6
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

MAXI COSI Autostoel Mica i-Size Authentic Grijs
MAXI COSI Autostoel Mica i-Size Authentic Grijs
329,99 €