MAXI COSI Autostoel Pearl One i-Size Nomad Grey

MAXI COSI Autostoel Pearl One i-Size Nomad Grey


299 €
Prijs 219 € Gratis levering
Bespaar nu
80 € (27%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A234435

MAXI COSI Autostoel Pearl One i-Size Nomad Grey
67cm-105cm (vanaf ca. 6 maanden tot 4 jaar)

De Maxi-Cosi Pearl One i-Size wordt in combinatie met de FamilyFix One i-Size (apart verkrijgbaar) gebruikt en biedt de hoogste veiligheidsgarantie voor autostoeltjes. Als volgstoeltje van de Rock reiswieg maakt hij het mogelijk tot 105 cm (ca. 4 jaar) rugwaarts te reizen. Dankzij een makkelijk gordelsysteem en volledige rustpositie bietdt de Pearl One i-Size optisch Het FamilyFix One i-Size basisstation bevestigt bovendien optisch en akoestisch wanneer de installatie goed is.

Kenmerken:
 • i-Size (R129) goedgekeurd
  Uitsluiten aanbrengen tegen de rijrichting voor kinderen tot 105 cm en verbeterde veiligheidsstandaards voor meer bescherming van hoofd en nek.
 • „Easy-out”- Gordelsysteem:
  Het gordelsysteem blijft na uitname van het kindje geopend, zo kan je je kindje later snel terug veilig in het zitje stoppen.
 • Installatie aangeving:
  Het FamilyFix One i-Size basisstation bevestigt zich bovendien optisch en akoestisch als de installatie correct is uitgevoerd.
 • ISOFIX-Installatie:
  ISOFIX installaties bieden de veiligste, eenvoudigste en snelste mogelijkheid om een autostoeltje te installeren.

Eigenschappen:

Gebrui sgemak:
 • Zeer eenvoudige en gelijktijdige verstelling van de hoogte van de hoofdsteun en de gordel
 • Innovatieve Easy-out gordelsysteem maakt het mogelijk snelle aan en
 • Afneembare hoes, zonder demontage van het gordelsysteem
 • Wasbare hoes (wasmachine)
 • ISOFIX installaties bieden de veiligste, eenvoudigste en snelste mogelijkheid om een autostoeltje te installeren.

Comfort:
 • 4 comfortabele zit- en slaapposities

Veiligheid:
 • i-Size (R129) toegelaten, voldoet aan de nieuwste veiligheidsstandaard
 • Visuele en akoestische tekens bevestigen de correcte installatie en verminderen het risico op een verkeerde installatie

Algemeen:
 • 5-puntsgordelsysteem om het lichaam van de kleintjes in geval van een fromtale botsing optimaal te beveiligen.
 • De FamilyFix One i-Size kan samen met de Rock autostoeltjes en de Pearl One i-Size kinderstoel gebruikt worden. Zo kan je rugwaartsgericht reizen vanaf de geboorte tot een leeftijd van vier jaar.
 • Voor optimale bescherming bij een zijdelingse botsing
 • Let op: de base FamilyFix is niet bij de levering inbegrepen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


MAXI COSI Autostoel Pearl One i-Size Nomad Grey
299 €
219 €
Top merken