MAXI COSI Base 2wayFix
Prijs
199,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A127589

MAXI COSI Base 2wayFix
De Maxi-Cosi 2wayFix Base biedt maximale bescherming en veiligheid op de weg, zodat je autostoeltjes vanaf de geboorte tot 4 jaar tegen de rijrichting in kunt bevestigen.
Dit leidt tot een aanzienlijk betere bescherming van het hoofd en de nek van jouw kind.

2wayFix is onderdeel van de 2wayFamily: De 2wayFix basis is compatibel met zowel de Pebble als de 2wayPearl. De basis is gemakkelijk te hanteren en wordt met één klik aan de auto bevestigd via het ISOFIX-systeem. Het heeft een visuele en auditieve indicator om een correcte installatie te bevestigen.


Productdetails:
 • Zeer eenvoudig aan te brengen van de Rock en Pearl One i-Size met slechts 1 click
 • Lang te gebruiken:
 • Bruikbaar vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar met een isofix-basis en twee leeftijdsgroepen.
 • Montage tegen de rijrichting in en verhoogde veiligheidsnormen volgens i-Size
 • Visuele en akoestische tekens bevestigen de correcte installatie en verminderen het risico op een verkeerde installatie


Product details:
 • Verstelbare steunpoot; het display bevestigt de juiste instelling van de voetlengte
 • Het display geeft feedback voor een correcte installatie: feedback om de airbag van de passagierssoel uit te zetten en dat de baby niet voorwaarts mag reizen zolang het jonger als 15 maanden is.
 • Compact en modern design passend voor de meeste automodellen
 • Basis inclusief 2 staafbatterijen (verwisselbaar)


Waarschuwingssignaal knippert wanneer het batterijniveau lager is dan 30 procent.
De 2wayFix base werkt ook zonder batterijen, maar voor de visuele en auditieve veiligheidsindicator wordt een batterijwissel aanbevolen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Maxi Cosi

Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - MAXI COSI Base 2wayFix
Gemiddelde klantenbeoordeling: 31 Beoordelingen
 
22
 
7
 
2
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
MAXI COSI Base 2wayFix
199,00 €
Top merken