Medela Baby Dag & Night vanaf 18 maanden DUO Sig nature 4 stuks in wit, rood
-12%

Medela Baby Dag & Night vanaf 18 maanden DUO Sig nature 4 stuks in wit, rood


Adviesprijs
13,98 €
Prijs
12,33 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,65 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A310969

Medela Baby Dag & Night vanaf 18 maanden DUO Sig nature 4 stuks in wit, rood
Deze tekst is automatisch vertaald.
De perfecte 24-uursset: Naast de Original bevat de Day & Night set ook een verlichte fopspeen, zodat jij en je baby 's nachts niet lang hoeven te zoeken naar de troostende speen. En omdat de oplichtende fopspeen ook geen ring heeft, wordt de slaap van uw baby niet verstoord als hij of zij 's nachts rondloopt. Beide fopspenen zijn licht van gewicht, kaakvriendelijk en ergonomisch gevormd, en dankzij de Senso Pearl s™ in de S child zacht voor de huid - negen van de tien baby's vinden dat fijn! * Licht van gewicht, kaakvriendelijk en ergonomisch gevormd, de drie verschillende speengroottes zijn speciaal aangepast aan de verschillende ontwikkelingsstadia van de mondholte van je baby.

Dankzij de platte, symmetrische speen kan de tong zich vrij bewegen; de dunne schacht beperkt de afstand tussen de boven- en onderkaak tot een minimum. Het lichte gewicht van de fopspenen betekent minder belasting van de mond- en gezichtsspieren, en de huidvriendelijke Senso Pearl s™ zorgen voor een betere luchtcirculatie tussen S child en de huid van de baby. Een handige beschermkap wordt meegeleverd voor handig transport en gemakkelijke reiniging. Met de Day & Night set, heb je altijd de juiste fopspeen bij de hand voor elk moment van de dag of nacht. Ontwikkeld in samenwerking met vroedvrouwen, tandartsen en logopedisten, vervaardigd door experts met meer dan 85 jaar ervaring. Echte Zwitserse kwaliteit en natuurlijk BPA en BPS vrij!
Hoge acceptatiegraad: 9 van de 10 baby's vinden het geweldig!

Product Details:
  • De praktische 24-uurs set: bevat een Original en een glow-in-the-dark fopspeen
  • Licht op in het donker: Hierdoor kunnen jij en je baby de glow-in-the-dark fopspeen gemakkelijk terugvinden als je hem ooit in het donker kwijt bent geraakt.
  • Zacht voor de huid: De huidvriendelijke Senso Pearl s™ laten de lucht goed circuleren tussen de fopspeen child en de huid van de baby
  • Ergonomisch gevormd: Zodat je baby je kalmerende geur altijd kan ruiken
  • Kaakvriendelijk: Dankzij de platte, symmetrische speen kan de tong vrij bewegen in de mond. De dunne schacht minimaliseert de spleet tussen de boven- en onderkaak
  • Lichtgewicht: Het lage gewicht zorgt voor minder belasting van de mond- en gezichtsspieren
  • Zwitserse kwaliteit: geïnspireerd door meer dan 60 jaar onderzoek naar borstvoeding en natuurlijk zuigen. Ontwikkeld in samenwerking met vroedvrouwen, tandartsen en spraaktherapeuten, met liefde gemaakt.
  • BPA/BPS vrij
  • Wordt geleverd met beschermkap voor veilig transport

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Medela Baby Dag & Night vanaf 18 maanden DUO Sig nature 4 stuks in wit, rood
5
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 5
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Medela Baby Dag & Night vanaf 18 maanden DUO Sig nature 4 stuks in wit, rood
Medela Baby Dag & Night vanaf 18 maanden DUO Sig nature 4 stuks in wit, rood
Adviesprijs 13,98 €
12,33 €