Mega Bloks Guck-Guck School (35 onderdelen)

Mega Bloks Guck-Guck School (35 onderdelen)


Variant:
  • Mega Bloks Guck-Guck School (35 onderdelen)
  • Mega Bloks Peekaboo Onderwateravontuur
  • Mega Bloks Peekaboo Animal Farm (31 delen)

Prijs
35,21 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A296796

EAN: 0887961905441

Mega Bloks Guck-Guck School (35 onderdelen)
Deze tekst is automatisch vertaald.
De peuters zullen hun echte vreugde hebben bij het in elkaar zetten van deze school uit 35 grote bouwstenen. De schattige kiekeboe wasbeer en de schattige kiekeboe uil kunnen op de schoolbus worden geplaatst om hun kiekeboe verrassing te laten zien op de rit naar school. Wanneer een Peekaboo dier op de startsteen wordt geplaatst en de hendel naar beneden wordt gedrukt, rolt het dier op een grappige manier van de glijbaan.

productdetails:
  • Inhoud: 2 kijkkoppen, 35 robuuste grote bouwstenen, 1 schoolbus op wielen, 3 glijbanen en een startsteen.
  • Totaal nieuwe manieren om te spelen: Plaats het kiekeboe-dier op een bouwsteen om de kiekeboe-verrassing te activeren.
  • Als de hendel bij de startsteen wordt ingedrukt, rollen de kiekeboe-dieren op een grappige manier van de glijbaan af.
  • Perfect voor kleine kinderhanden
  • Bevordert de fijne motoriek en het denkvermogen
  • De bouwstenen zijn compatibel met alle peek-a-boo-speelgoedsets en bouwspeelgoed van Mega Bloks , dus niets staat een eindeloos leerplezier in de weg!
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Mega Bloks

Mega Bloks - speelplezier uit de USA voor de hele familie

Mega Bloks zorgt al jaren voor plezier in vele gezinnen uit Amerika, maar inmiddels in ruim 100 andere landen. Stimuleer met Mega Bloks de creativiteit, het zelfvertrouwen en de fantasie van je kindje met bouwspeelgoed dat gemaakt is voor kleine handjes. Ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van Mega Bloks bouwblokken en bouw megatorens, raceauto's, grappige dieren en meer hier in onze shop!


Onze bestsellers

Mega Bloks Guck-Guck School (35 onderdelen)
35,21 €