Mega Bloks Kleine werkbank (36 delen)

Mega Bloks Kleine werkbank (36 delen)


Prijs
30,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A296774

EAN: 0887961877564

Mega Bloks Kleine werkbank (36 delen)
Deze tekst is automatisch vertaald.
Peuters houden ervan om verschillende rollen aan te nemen tijdens het spelen. Met deze kleine werkbank kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten. De set bestaat uit 36 onderdelen met 29 stevige grote bouwstenen en een kleine bouwtekening voor een schattig vogelhuisje. De gereedschapskist kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een werkbank. Het enige wat je hoeft te doen is de bouwstenen in elkaar te zetten en de 2 plastic spijkers erin te slaan met de plastic hamer. Door de 2 schroeven met de plastic steeksleutel in te draaien, ontstaat het vogelhuisje direct op de doos. Perfect geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Product details:
  • Inhoud: 29 stevige grote bouwstenen, 1 kleine bouwtekening voor een schattig vogelhuisje, 1 plastic hamer, 1 plastic dopsleutel, 2 plastic spijkers en 2 plastic schroeven.
  • Inclusief een werkbankkist voor eenvoudig opbergen
  • Perfect voor kleine kinderhandjes
  • Bevordert de fijne motoriek en het denkvermogen
  • De bouwstenen zijn compatibel met al het bouwspeelgoed van Mega Bloks , dus niets staat eindeloos leerplezier in de weg!
  • Leeftijd: vanaf 24 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Mega Bloks

Mega Bloks - speelplezier uit de USA voor de hele familie

Mega Bloks zorgt al jaren voor plezier in vele gezinnen uit Amerika, maar inmiddels in ruim 100 andere landen. Stimuleer met Mega Bloks de creativiteit, het zelfvertrouwen en de fantasie van je kindje met bouwspeelgoed dat gemaakt is voor kleine handjes. Ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van Mega Bloks bouwblokken en bouw megatorens, raceauto's, grappige dieren en meer hier in onze shop!


Onze bestsellers

Mega Bloks Kleine werkbank (36 delen)
Mega Bloks Kleine werkbank (36 delen)
30,98 €