MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green

MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green


Adviesprijs
14,99 €
Prijs
14,36 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A318868

EAN: 8711269935249

MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green
Deze tekst is automatisch vertaald.
Lunchbox Ellipse Duo in de kleur Nordic green .

Deze elegante en robuuste groene lunchbox past perfect in een gezonde levensstijl. Groot genoeg voor sandwiches of heerlijke salades, maar ook voor het opwarmen van een complete maaltijd met rijst of pasta.
De onderste lade van de Ellipse Duo kan gebruikt worden in de magnetron! Brood, tomaten of mueslirepen passen in het bovenste vak met een inhoud van 600 ml en er is voldoende ruimte voor bestek. U kunt dressings, croutons of kruiden meenemen in het extra minidoosje (inhoud 50 ml) en na gebruik kan de Ellipse Duo lunchbox eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser.

Een mooie decoratieve elastische band maakt de Ellipse Duo compleet en houdt hem bij elkaar. Verwijder het tussenblad alvorens de Ellipse lunchbox in de magnetron te gebruiken.

Productgegevens
  • Vaatwasmachinebestendig
  • De onderste schaal is geschikt voor de magnetron
  • Voor complete maaltijden

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green
MEPAL Lunchbox Ellipse duo - Nordic Green
Adviesprijs 14,99 €
14,36 €