10% korting vandaag!👯
10% korting vandaag!👯
Jouw kortingscode:
10WV2667
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
miniland Keukenrobot chefy 5 in
Prijs
135,89 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A263863

EAN: 8413082892340

miniland Keukenrobot chefy 5 in
Deze tekst is automatisch vertaald.
Laat uw baby wennen aan een gezond dieet!
Om u te helpen het beste te maken van alle functies van uw chefy 6 apparaat, hebben we het boek "Recepten, voedingswetenschap en kindervoeding" beschikbaar gesteld, dat praktische tips bevat over kindervoeding volgens leeftijd en 80 heerlijke recepten. U kunt deze eenvoudig downloaden aden van onze website eMyBaby® .

Perfecte purering
De bladen zijn op twee verschillende hoogtes gerangschikt en zijn geperforeerd. Dit maakt een gelijkmatige pureeing mogelijk en zorgt ervoor dat de gewenste textuur van het voedsel wordt bereikt.

Ideaal voor het verwarmen van moedermelk
Met dit apparaat kan de moedermelk zachtjes en gelijkmatig worden ontdooid en opgewarmd. Op deze manier worden bij het bereiken van de gewenste temperatuur alle eigenschappen en de vitaminen en voedingsstoffen in de moedermelk behouden.

Efficiënte sterilisatie
Stoomsterilisatie is de meest efficiënte en natuurlijke manier van sterilisatie. Bij de chefy 6 wordt de stoomsterilisatie in een uniforme vorm en zonder gebruik van chemische stoffen uitgevoerd.

De resterende opwarmtijd of sterilisatietijd kan op elk moment van het apparaat worden afgelezen.
Met de chefy 6 kunt u de gewenste verwarmings- of sterilisatietijd instellen en de resterende tijd van het proces aflezen op het Digital display van het apparaat.

Gemakkelijk te demonteren en te reinigen
Alle onderdelen van het apparaat kunnen eenvoudig worden verwijderd om een goede reiniging mogelijk te maken en het reinigingsproces te vergemakkelijken.

Tas om mee te nemen en op te bergen
Met de meegeleverde draagtas kan het apparaat overal mee naartoe worden genomen of gewoon in een compacte vorm worden opgeborgen.

Een keukenmachine met 6 functies
  • Verwarmt babyflessen en stamppotten
  • Steriliseert babyflessen met stoom
  • Koken van voedsel in stoom
  • Houdt babyflessen en graanschalen warm
  • Zuivert voedsel
  • Ontdooit babyflessen en graanschalen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

miniland Keukenrobot chefy 5 in
135,89 €